Fantacine.com

Barometrisk Ændringer & Fibromyalgi

Fibromyalgi kan forårsage invaliderende træthed og smerter. Ofte barometertryk og andre vejrforhold forværre fibromyalgi symptomer. Mens forskerne ikke har bestemt det nøjagtige forhold mellem barometerstanden og smerte, en stor mængde anekdotiske beviser understøtter teorien om, at ændringer i barometertryk trigger muskelsmerter, træthed og hovedpine.

Fungere

Barometertrykket måler vægten af ​​luften omkring os. Solrige dage har en højere barometertryk og stormfulde dage har et lavt barometertryk.

Betydning

Fibromyalgia-Symptoms.org hævder, at en 1981 undersøgelse viste, at 90 procent af de mennesker med fibromyalgi rapporteret, at vejret i høj grad påvirket af sværhedsgraden af ​​deres symptomer. En undersøgelse i Norge i 2002, viste, at fibromyalgi symptomer har en tendens til at forværres, når barometertrykket falder.

effekter

Ifølge Fibromyalgia-Symptoms.org, patienter med fibromyalgi ofte rapporterer, at pludselige ændringer i barometertryk påvirker deres niveau af træthed og smerter. Også, de rapporterer, at de barometriske trykændringer påvirker deres søvn og forårsage hovedpine.

Teorier / Spekulation

Ifølge John Hopkins Medicine, et fald i barometertryk og / eller temperatur forårsager kroppens væv til at ekspandere. Denne hævelse kan øge fibromyalgi smerter.

Overvejelser

Fibromyalgi syge behøver ikke at pakke sammen og flytte til et varmt, tørt klima. John Hopkins Medicine anbefaler, at patienter bruger motion til at håndtere smerter symptomer.


        

Udgiv min kommentar