Fantacine.com

Foot Cleansing Med Miracle II

Miracle 2 tilbyder ioniske mund-udrensning maskiner. Disse maskiner anvendes til at trække giftstoffer fra dine fødder i en 30-minutters fodbad. Ved at trække giftstoffer ud af kroppen, kan du forbedre din koncentration og stofskifte. Mens ionisk-rense fodbad bruges af holistiske behandlere og alternative kiropraktorer, der stadig tvivl om, hvorvidt denne maskine tilbyder en reel fordel.

Ion Detox Cleansing

De Miracle 2 værker ved at bruge kroppens naturlige elektriske ladninger og de molekylære egenskaber af toksiner at afgifte. Mens der er ingen empiriske data til at bekræfte eller afkræfte påstandene om disse produktionsår ion renser, skaberne af Miracle 2 foreslår, at du kan afgifte din lever, udrense tungmetaller fra kroppen, mindske smerter, og øge hukommelsen. De hævder det kan hjælpe med at fjerne parasitter fra din krop og forbedre dit immunforsvar. Farven overtaget af vandet i badet angiveligt fortæller dig, hvilket organ der renses eller hvad toksiner fjernes.

skeptikere

Skeptikere spørgsmålstegn hvordan metaller, parasitter og cellerester kan trækkes gennem huden membraner. Uden kontrollerede studier er der ingen måde at afgøre, om vand dreje appelsin er et resultat af fælles afgiftning (som hævdet af producenterne), eller af en anden fænomen. Sælgere og alternative behandlere vil give store Begejstring, selv garantier. Men i slutningen af ​​dagen, indtil der er mere forskning, du bliver nødt til at prøve behandlingen selv.

Miracle 2 vs. Miracle II

The Miracle 2 er en maskine, som anvendes til ionisk mund afgiftning og udrensning. Dette bør ikke forveksles med den linje af produkter, der tilbydes af Miracle II, som omfatter bad og bruser geler, sæber og desinfektionsmidler. Mens der er vidnesbyrd, at produkterne fra Miracle II hjælp, såsom fodsvamp, akne, og et væld af andre forhold, er de ikke betragtes mund renser.


        

Udgiv min kommentar