Fantacine.com

Hvordan Colloidial Silver Made?

Sølv har mange medicinske egenskaber. Anvendelsen af ​​dette element i medicin er et gammelt begreb. Men det var først for nylig, at denne alternative beføjelse vundet popularitet. Faktisk kolloidt sølv, som er en blanding af opløste sølvioner og partikler suspenderet i en opløsning, er en af ​​de mest kendte alternative behandlinger for en række sygdomme og lidelser. Det er fordelt kommercielt for sin antibakterielle og andre sundhedsmæssige fordele. Dette produkt kan være dyrt, og ikke alle kommercielt distribueret kolloidt sølv er af fremragende kvalitet. Som et resultat, egenproduktion af alternativ medicin er stigende.

Grundlæggende: Elektrolyse

Kolloid sølv fremstilles ved en proces, der kaldes elektrolyse. Når sølv udsættes for en elektrisk strøm, mister en elektron, som drejer atomet til en ion. Sølvioner er opløselige i vand, men nogle af dem vil være inden nærhed af anoden eller den positive terminal anvendes til at generere strøm. Ionerne i dette tilfælde opnår en elektron og vende tilbage til atomer. Når disse atomer klumper sig sammen, danner de synlige partikler, der er suspenderet i opløsningen.

Generator eller DIY

I øjeblikket adskillige producenter tilbyder kolloide sølv generatorer. Disse er elektrisk udstyrede beholdere, der letter elektrolyse, når den betjenes. Men selvstændige foretaget generatorer er også ret populært. En simpel glasbeholder, når tilsluttet korrekt til en strømkilde, fungerer godt som en kolloid sølv generator.

Materialer

Det vigtigste materiale er sølv. Pure sølvtråde, 12- eller 14-gauge, tjene dette formål bedst. Renheden af ​​sølv er en stor bekymring, da det påvirker, hvordan elementet vil reagere med den elektriske strøm, og til gengæld den samlede effektivitet af produktet. Et andet vigtigt materiale er vandet, hvor trådene vil blive oversvømmet. Brug destilleret vand for at begrænse mængden af ​​mineraler, der potentielt kan reagere med sølv. Den tredje mest afgørende materiale er energikilden, som vil afhænge af måloutput mængde kolloidt sølv.

Setup

Hvis du bruger en generator, processen er enkel. Alt du skal gøre for at gøre hjemmelavet kolloidt sølv er at tilføje materialerne og fyre op for gadget. De, konstruere deres egne enheder, på den anden side, er nødt til at oprette apparatet korrekt, før man går videre med processen. Alligator klip bruges til at forbinde de sølvtråde til strømkilden. Trådene bliver derefter nedsænket i vandet, helt adskilt fra hinanden.

"Madlavning" Kolloid Sølv

Når de nødvendige materialer er indstillet korrekt op, er strømkilden tændt. Efter den fjerde eller femte minut, er strømmen slukket, og sølvtråde rengøres. Denne proces bør følges i tre timer for det første parti af kolloidt sølv. Følgende batches, som bruger en del af det første parti output, kun skal koges i 90 minutter. Det er normalt, at hele løsningen til at vende en gullig nuance under processen.


        

Udgiv min kommentar