Fantacine.com

Hvordan man behandler en Corneal bygningsfejl

Corneal bygningsfejl er en vision lidelse, hvor overfladen af ​​øjet ikke har en glat form. I stedet er området uregelmæssig. Hornhinden er beskyttelsesdækslet af øjet. Hvis hornhinden er ikke glat, vil tilstanden medføre sløret syn. I fortiden, den eneste mulighed var at bære briller eller kontaktlinser. I dag er der forskellige operationer til rådighed, der kan rette din vision. Faktorer, der kan afgøre dit valg af behandling omfatter penge, vision forsikring, specialister til rådighed, og din tolerance for invasive procedurer. Langt, briller og kontaktlinser er stadig de mest populære muligheder. Der er et stigende antal mennesker, dog som vælger at blive opereret.

Instruktioner

1 Se lægen. Lav en aftale med en øjenlæge for en fuldstændig øjenundersøgelse. Kun en undersøgelse og afprøvning af en autoriseret øjenlæge kan afgøre, om du har hornhinde bygningsfejl. Fordi sløret syn kan være årsag til flere forskellige lidelser, du har brug for en fast diagnose.

2 Køb briller. Dette er den nemmeste måde at behandle hornhinde bygningsfejl. Briller give dine øjne en anden målestok for brydning, der gør det muligt at se perfekt. Med briller, er der ikke behov for at måle krumningen af ​​dine øjne eller har yderligere test. Hvis du passer godt på dine briller, denne mulighed er også den billigste.

3 Køb kontakter. Kontaktlinser er et populært valg. Fordi linsen sidder på øjet, skal der træffes yderligere test og målinger for at sikre en ordentlig pasform. Kontakter koster også mere og kræver mere vedligeholdelse, men de fleste mennesker foretrækker denne mulighed.

4 opereres. Hvis du ønsker en mere permanent løsning, er der flere operationer til rådighed. LASIK, LASEK, Epi-LASIK og PRK indebærer at have kirurgi udføres direkte på dine øjne. De operationer anvender en laserstråle, fjerne dele af eller udjævning hornhinden ud. Som med enhver operation, er der yderligere risici, og der er en kort restitutionstid. Kirurgi er også dyrt og typisk ikke dækket af sygesikring planer.

5 Sæt din linse. En ny operation kaldet en linsektomi, indebærer at have en permanent linse implanteret i øjet. Denne mulighed er vellykket og udråbt af mange som et godt valg for dem, der ønsker perfekt syn. Den leveres med de sædvanlige kirurgiske risici og restitutionstid. Det er også dyrt og kan ikke dækkes af sygesikringen.


        

Udgiv min kommentar