Fantacine.com

Hvordan man laver en Plantain Tinktur

Hvordan man laver en Plantain Tinktur


Plantain har været anvendt medicinsk i mange år. Primært for hudirritation, er vejbred tinktur anvendes til at reducere kløe og hævelse af hud lidelser. Det aids i heling af mindre sår og forbrændinger. Det er også blevet anvendt til behandling af fordøjelsesforstyrrelser, herunder mavesår og diarré. Udarbejdet med alkohol, vejbred har en historie med beroligende hoste. Denne artikel forklarer, hvordan man forbereder en vejbred tinktur.

Instruktioner

1 finmales blomster og blade. Morter og støder, mad mølle eller processor er alle acceptable for denne opgave.

2 Mål mængden af jord vejbred. For hver del af jorden vejbred, bland ene side vodka og tre dele vand. Eksempel: for 1 kop vejbred mix 1 kop vodka og 3 kopper vand.

3 Hæld ingredienserne i en krukke. Seal krukken stramt. Placer krukke på et køligt mørkt sted. Lad tinktur at sidde i mindst to uger, men ikke mere end seks uger. Jo længere det sidder, jo mere potent tinktur blive. Ryst forsigtigt krukken hver par dage.

4 Tryk indholdet af krukken. Dette kan gøres ved dræning gennem et osteklæde og presse det overskydende væske ud af vejbred. Kassér ethvert materiale tilbage i klud.

5 Overfør tinktur til flasker eller krukker med stramt monteret låg. Opbevares på et køligt, mørkt sted.

TIPS

  • Dark-farvede flasker fungerer bedst til lagring af tinkturer. Frugt eller vin presser vil arbejde i stedet for ostelærred.

        

Udgiv min kommentar