Fantacine.com

Fordele ved Hot Stone Therapy

Traditionel hot stone terapi indebærer at placere og svæveflyvning forskellige størrelser af basalt sten langs rygsøjlen, skuldre og nakke for at fremme dyb afslapning og udløse den naturlige helingsproces. Hot stone terapi er typisk udføres som en del af en svensk eller dybe tissue massage, og det giver flere sundhed og wellness fordele.

Betydning

Deep tissue massage er blevet brugt som en naturlig afslapning og helbredende metode i hundreder af år, og virkningerne kan forbedres med brugen af ​​opvarmede basalt sten. Disse sten er strategisk placeret på forskellige trykpunkter i kroppen til at frigøre spændinger og forbedre massage oplevelse. Hot stone terapi kan nydes blot til afslapning eller kan bruges til at mindske virkningerne af visse sundhedsproblemer. Det primære mål med hot stone terapi er at åbne energikanaler i kroppen, fjerne spændinger i musklerne og fremme dyb afslapning.

Fungere

Hot sten er placeret på visse punkter i kroppen til at øge omsætning og reducere inflammation. Varmen afslapper musklerne før og under en massagebehandling, forbedre effekten af ​​en dyb tissue massage og fremme dybere afslapning og en følelse af ro. Stenene kan drejes og presses ind i huden og muskler i massagebehandling at stimulere nervesystemet og lindre stress.

Fordele

Hot stone terapi tilbyder flere sundhedsmæssige fordele, og det kan integreres i en komplet wellness eller smertebehandling program. De vigtigste fordele ved hot stone terapi nævnes forbedret følelse af velvære; en frigivelse af endorfiner, kroppens naturlige smertestillende; forbedret arthritiske tilstande; en frigivelse af lagret stress og spændinger; forbedret omsætning; og et fald i ømhed og smerter i leddene. I nogle tilfælde kan hot stone terapi også have en positiv effekt på mennesker, der lider af depression, søvnløshed og angst.

typer

Den varemærkebeskyttede version af hot stone terapi kaldes LaStone Therapy; denne type massage blev skabt af Mary Nelson, en massage terapeut i Tucson, Arizona, i 1993. Denne specialiserede teknik er blevet vedtaget af mange medicinske kurbade, dag kurbade og wellness-centre rundt om i verden. Ved denne behandling anvendes en kombination af varme og kolde sten. Mange kurbade og wellness-centre tilbyder deres egen form for hot stone massage terapi, og dette kan ikke indebære kun basalt sten. Nogle massage med varme sten udføres ved hjælp af en kombination af farvede ædelstene og basalt sten, skaller med basalt sten og kun opvarmede basalt sten. Mange varme sten massage også integrere varm olie behandlinger eller zoneterapi i sessionen at forbedre resultaterne.

effekter

De fleste mennesker føler sig rolig og afslappet under og efter hot stone terapi session, som massør arbejder sig vej gennem kroppens mest spændinger fyldt områder og åbner op de "chakraer" eller energi kanaler. Varmen fra stenene har en beroligende og lindrende effekt på huden og musklerne, og trykket påføres til musklerne hjælper fremme omsætning og lindrer overbelastning mellem leddene og væv. Nogle mennesker kan opleve let hævelse eller rødme umiddelbart efter behandlingen, men disse effekter aftager typisk inden for få timer. De terapeutiske virkninger af varme sten behandlinger kan opleves i dage og uger efter en enkelt session.


        

Udgiv min kommentar