Fantacine.com

Symptomer på Fistler

Mærkelige ting kan ske for den menneskelige krop. Én, som læger forvirret i mange år, er en fistel. Læger har lært meget mere om den menneskelige krop i løbet af de sidste mange år, og i dag, med så meget medicinsk viden og teknologi, læger forstå mere om de medicinske problemer, der engang havde dem forvirret. I dag er fistler forstået, repareres og behandles hvor der engang var de ikke.

Hvad er en Fistula?

En fistel er hovedsagelig en tunnel, der er skabt mellem to organer i kroppen, eller et organ og omverdenen. Det er en tunnel eller forbindelse, som ikke bør være der, men fordi det er, kan fluider og andre kontaminanter, at strømme fra et organ til den næste eller til de ydre dele af kroppen. Dette kan forårsage store medicinske problemer for patienten, herunder infektion og rådnende af de berørte organer.

Typer af Fistler

Der er et par af mere almindelige fistler. Selv om de grundlæggende kan udvikle overalt, de mest almindelige er anus til blære fistler, anus til vagina fistler, blære til vagina fistler og analfistel til det ydre lag af huden. Disse typer af fistler er, hvad læger vil se oftest i deres kontor. Læger spekulere, at med de anus, det er et fælles område til at udvikle en absces og dermed det er derfor, det er et fælles sted at udvikle en fistel.

Symptomer på en fistel

Symptomer på en fistel kan være ligetil. Hvis der er en fistel mellem anus og blæren, vil en patient mere end sandsynligt se afføring i deres urin. Hvis fistel rejser fra anus til ydersiden af ​​legemet, vil patienten bemærke feces på huden, hvor åbningen af ​​fistel ender. Der er også normalt smerter forbundet med fistler, træthed, en eventuel feber, ubehag og i mange tilfælde, rødme og hudirritation.

Potentielle problemer med en Fistula

Fistler kan forårsage mange problemer. For én, den foruroligende forlegenhed kropslig væske eller stof dukke op i et område, hvor det ikke skal. Krydskontaminering er en anden vigtig faktor i forbindelse med fistler. Infektioner kan opstå, hvis afføring kommer i andre dele af kroppen hulrum eller organer. Der er også den mulighed, at hvis det ikke korrigeres i tide, vil fistel fortsætte med at vokse og kunne ødelægge mere væv samt gøre mere skade på andre organer.

Behandlinger for en fistel

Den mest almindelige behandling for en fistel er kirurgi. Inden lægen kan reparere fistel vil imidlertid han behandle byld eller infektion. Mange gange, vil patienten blive sat på en stærk antibiotikum og undertiden en intravenøs antibiotikum, hvis infektionen er alvorlig nok. Efter infektionen er behandlet, kan lægen reparere hullet samt dreje fistel i en simpel rille, der kan helbrede sig selv.

Misforståelser associeret med fistler

År siden, var fistler forbundet med beskidte mennesker --- resultatet af ikke at tage vare på sig selv. Selv om dette kan være tilfældet i udviklingslandene, hvor ordentlig hygiejne ikke altid praktiseres, er dette ikke nødvendigvis tilfældet. Bylder kan udvikle af mange grunde; fordi en byld er den største årsag til en fistel til at udvikle, er det ikke altid ses i de udviklede lande, som fistler udvikler fra dårlig hygiejne.


        

Udgiv min kommentar