Fantacine.com

Hvordan man kan reducere kolesterol Gennem motionsture

Ifølge den amerikanske Rådet om Motion, cirka 38 procent af amerikanerne har højere end nødvendige kolesterolindholdet i blodet. Hjerte-kar-motion har vist sig at sænke kolesteroltallet, både på grund af at tabe vægt og øget kardiovaskulær styrke. Startende med blot et par dage om ugen, kan du begynde at medbringe dit kolesterol ned nu. Rask gang, aerobic, svømning og sport er fremragende hjerte-kar-øvelser for at hjælpe lavere og opretholde kolesterol niveauer.

Instruktioner

1 Begynd at gå tre til fire dage om ugen. Gå langsomt i starten, men bygge op til en rask tempo over en fem minutters periode til at få din puls op. Hold dette tempo i 10 minutter, vejrtrækning støt. Efter 10 minutter, langsom dit tempo igen i yderligere fem minutter for at køle ned. Dette vil hjælpe med at opbygge dig op til mere intense hjerte-kar-øvelser. Gør dette for seks uger før at udvide din walking tid til en time i rask tempo hver dag i ugen.

2 Start svømning regelmæssigt. Hvis du bor i nærheden af ​​en strand eller svømmehal, har du adgang til en stor hjerte-kar-motion hver dag. Hvis ikke, kan du deltage i en KFUM eller et fitness center for at få adgang til deres pulje. Svømme tre dage om ugen i en time om dagen. Gør dette i seks uger, eller indtil du føler, du kan svømme længere, derefter flytte det op til to timer om dagen, fire gange om ugen. Svømning er den mest komplette øvelse, du kan gøre, og den perfekte øvelse for at sænke dit kolesteroltal.

3 Tag en aerobic klasse. Aerobe øvelser er rent hjerte, og fantastisk til at sænke kolesterol. Hvis du har svært ved at motivere dig selv til at udøve, kan en aerobic klasse være den perfekte løsning. Du vil få en planlagt blok af tid i løbet af ugen du dedikerer til at udøve, og folk i din klasse kan hjælpe opfordre dig til at nå dine træningsmål. Tager klassen med en ven, vil også hjælpe med at motivere dig til at komme i gang og få dit kolesterol sænkes.

4 Play sport eller spil, der får dig i gang. Basketball, fodbold og vandsport er alle store kolesterol-reducerende øvelser. Få nogle venner til at mødes med dig for et almindeligt spil, eller gå til en lokal park og se om du kan deltage i med folk allerede spiller. Én gang i et spil, vil du finde det en sjov måde at få din øvelse i flere gange om ugen. Tænk bare spiller fangst med en frisbee eller fodbold som en forret til at få dit kardiovaskulære system arbejder. Selv kører og kaste en bold rundt med et kæledyr er en stor øvelse til at sænke kolesterol.

5 Ride en cykel i stedet for at køre bil. På din regelmæssige ture kører ærinder, overveje at tage en cykel i stedet for bilen. Cykling får pulsen op og er lige så godt for dig at gå eller jogging. I stedet for at gå på familiens bil rides at underholde dig selv, så prøv at gå på familiens cykelture. Ved at kombinere dette med de andre øvelser, der er nævnt, vil føre til bedre hjerte-kar-sundhed og lavere kolesterol.


        

Udgiv min kommentar