Fantacine.com

Hvad er involveret i en stress ekkokardiografi?

En stress ekkokardiografi test anvender ultralyd (højfrekvente lydbølger) undersøge hjertemusklen reaktion på stress, ifølge Medline Plus websted. Testen er smertefri og tager omkring en time.

Formål

Hovedformålet med en stress ekkokardiografi test er at diagnosticere og evaluere koronararteriesygdom. Læger kan bruge stress ekkokardiogrammer at se, om hjertesygdomme er til stede eller at vurdere fremskridt efter et hjerteanfald eller hjertekirurgi.

Forberedelse

Du vil blive bedt om at afstå fra at spise eller drikke i tre timer før testen; tjekke med din læge om, hvornår de skal tage nogen rutinemæssige medicin. Bær løst, behageligt tøj og travesko.

Resting Ultralyd

Du vil få elektroder fastgjort til brystet og en blodtryksmanchet knyttet til armen. Den teknolog vil først få ultralyd billeder af dit hjerte, mens du er i hvile.

Løbebånd

Du vil gå på et løbebånd med hastighed og Stigning gradvist steget. Umiddelbart efter du stopper motion, vil flere ultralyd billeder tages hensyn til dit hjerte. Patienter, som ikke kan udøve kan gives en medicin til at øge deres puls.

Risici

Stress ekkokardiografi Testen udføres i en stresstest laboratorium, med sundhedspersonale overvågning proceduren. Risici er ekstremt lave, i henhold til American College of Cardiology.


        

Udgiv min kommentar