Fantacine.com

Hvad er virkningerne af Ritalin?

Ritalin er en receptpligtig medicin, der er almindeligt anvendt til behandling af både opmærksomhedsforstyrrelse (ADD) og Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Det er også bruges til behandling af narkolepsi, at en neurologisk tilstand, hvor en person oplever intens søvnighed og uimodståelig trang falde i søvn. Ritalin virker ved at stimulere det centrale nervesystem i en mild måde.

primære Effects

Ritalin effekter starter hurtigt efter det indtages og generelt sidste i ca. 3 timer. De primære virkninger er højden af ​​koncentrationen, fokus og årvågenhed. Ritalin hindrer også udmattelse og sult. Kropstemperatur, kan blodtryk og hjertefrekvens øges.

Fungere

Ritalin funktioner ved at fungere som et nydelsesmiddel. Det øger hjernens dopamin niveauer. Dopamin er et kemisk stof i hjernen, der er tæt forbundet med opmærksomhed, glæde og bevægelse. Steady, langsomme, ensartede forøgelser af dopamin resulterer i et terapeutisk resultat (svarende til den i hjernens naturlige produktion).

Almindelige bivirkninger

Flere almindelige bivirkninger ved at tage Ritalin er generelt ingen grund til alarm. Disse bivirkninger omfatter mild hududslæt, svedtendens mere end normalt, mavepine, kaster op, kvalme, appetitløshed, problemer med syn, lys hovedpine, svimmelhed, prikken, følelsesløshed, kulde af fødder eller hænder, vægttab, søvn problemer , angst og nervøsitet.

Alvorlige bivirkninger

Nogle bivirkninger af Ritalin er potentielt alvorlige og farlige. I tilfælde af at opleve alvorlige bivirkninger, er lægehjælp påkrævet. Nogle af disse bivirkninger er uregelmæssig, hurtig eller dunkende hjerteslag, en følelse af at være ved at besvime, ondt i halsen, ekstrem hovedpine, feber, røde skællende hud udslæt, rastløshed, følelser af aggression, hallucinationer, blå mærker let, lilla pletter på hud og ekstremt højt blodtryk (ledsaget af sløret syn, summende lyde i ørerne, beslaglæggelse, bryst smerte og åndenød).

Ritalin anvendelser

Ritalin er kendt for at have en positiv effekt på problemer såsom følelsesmæssig ustabilitet, mindre til ekstreme tilfælde af distraktion, korte opmærksomhed span, impulsiv adfærd, læring handicap og hyperaktivitet.


        

Udgiv min kommentar