Fantacine.com

Unisom Vs. Tylenol PM

Unisom og Tylenol PM er firmanavn medicin, der kan hjælpe dig falde i søvn. Unisom foretaget af Chattem, Inc., og Tylenol PM produceres af McNeil-PPC. De er begge solgt i håndkøb uden behov for en recept. Forskellen mellem Unisom og Tylenol PM er i én ingrediens.

Ingredienser

Diphenhydramin HCL, et antihistamin, er den ingrediens i både Unisom og Tylenol PM, der inducerer søvn. Diphenhydramin anvendes i allergi medicin. Den mest almindelige bivirkning er døsighed, og de farmaceutiske producenter har brugt dette som en fordel at producere over-the-counter søvn hjælpemidler. Forskellen mellem Unisom og Tylenol PM er, at Tylenol PM også indeholder acetaminophen, et analgetikum.

Mekanisme

Unisom, som faktisk indeholder nøjagtig de samme ingredienser som Benadryl Allergi, bidrager til at fremme søvn gennem sin beroligende virkning. Tylenol PM fungerer også som en sove støtte, men det har den ekstra mulighed for smertestillende (smertestillende). Tylenol PM kan lette muskelsmerter og smerter, hjælp hovedpine og om nødvendigt reducere feber under sygdom.

Produkter & Dose

Unisom fås i SleepTabs, SleepGels og SleepMelts. Tylenol PM sælger som Kapsler, Geltabs - og Rapid Release Geltabs - og i en vanille flydende form. Alle Tylenol PM formler kommer med 500 mg acetaminophen (dosen i Extra Strength Tylenol) og 25 mg diphenhydramin HCL. Unisom SleepTabs og SleepMelts indeholder 25 mg diphenhydramin HCL, men Unisom s SleepGel har 50mg, som ifølge deres produkt information, hjælper dig "begynde at sove hurtigere."

Bivirkninger

Den døsighed bivirkning af diphenhydramin er positivt i en sove støtte. Andre almindelige problemer omfatter mundtørhed, kvalme og svimmelhed. Nogle har rapporteret et fald i blodtryk, hjertebanken, synsforstyrrelser og irritabilitet. Mere alvorlige bivirkninger er forekommet hos patienter med en forstørret prostata, glaukom, astma, hyperthyroidisme eller hjertesygdomme. Den ekstra acetaminophen i Tylenol PM har en risiko for leverproblemer, hvis det tages langvarig eller i mere end den anbefalede dosis.

Overvejelser

Unisom og Tylenol PM begge indeholder den samme søvn støtte. Tylenol PM er et bedre valg, hvis der er smerte ledsagende vanskeligheder med at sove. Hvis det bare er hjælp at falde i søvn, du leder efter, er der ingen grund til at tage den ekstra acetaminophen som Tylenol PM indeholder. Vær opmærksom på, at ikke alle reagerer på den beroligende effekt af diphenhydramin HCL, så der er ingen garanti enten medicin vil sætte dig til at sove.


        

Udgiv min kommentar