Fantacine.com

Motion & Kost til mave fedt

Glem alt om at målrette fedt omkring din mave til vægttab. Fokus på at bringe ned din samlede kropsfedt procent. Det er umuligt at reducere mængden af ​​spæk akkumuleret i et bestemt område af kroppen, uanset fedt sammensætningen af ​​hele din krop. Det hele bundet sammen. Din krop gemmer fedt i sæt proportioner til de forskellige områder af din krop efter din personlige krop forfatning, og mister det fedt på samme måde.

Styrkelse mavemusklerne

Mens styrke dine mavemuskler i sig selv vil ikke slippe af med overskydende subkutan mave fedt (som fedt du kan føle, når du knibe din mave); abdominal fokuseret styrketræning eller gymnastik, sammen med en sund kost, er meget effektiv til at reducere visceralt maven fedt (det fedt, samler i mellemrummene mellem organer og som udgør en alvorlig trussel mod dit helbred). Styrkelse dine mavemuskler også arbejder for at tone din mave, så når nok subkutant fedt er tabt, er afsløret definition.

Resistance Training

Resistance uddannelse generelt er godt for den samlede fedt tab. Muskel brænder en masse kalorier. Ved at forbedre din samlede krop muskel sammensætning, du øge dit stofskifte, hæve din kalorie grænse og i det hele taget bare gøre det lettere at reducere din fedtprocent. Og en samlet reduceret kropsfedt procent betyder en trimmer talje. Så gør styrke dine mavemuskler en del af et hele kroppen styrketræning rutine.

aerob træning

Under normal aktivitet din krop forbrænder kulhydrater og fedt i lige forhold til at opfylde sine energibehov. Aerobe motion ændringer denne dynamiske, så fedt er brændt i større andel at opfylde kroppens energibehov. Alle aerobe motion får dit hjerte til at pumpe i en målzone på 50 til 85 procent af sin maksimale kapacitet til din kondition. Aerob øvelse for vægttab er mere effektiv, når det er dynamisk. Føj sprints til din træning (også kaldet interval træning). Disse er periodiske korte stød (30 til 90 sekunder) af en høj intensitet workout tempo, presser dig selv til kanten af ​​eller bare ud over din aerobe pulszone og derefter falder tilbage til din normale aerobe tempo. Du bør træne aerobt i mindst 30 sammenhængende minutter dagligt, men ikke gør det samme aerobe motion hver dag. For eksempel, hvis du jogge en dag prøve cykling den næste. Suppleant blandt 2 eller 3 fornøjelig aerobe aktiviteter.

Kost

Begrænsning dig selv til lav kulhydrat eller fedtfattig mad er ikke så vigtig som din samlede kalorieindtag. At tabe sig, skal du oprette en kalorie underskud, forbrænder flere kalorier end du indtager. Der er ingen måde at snyde denne grundlæggende matematik. Den bedste vægttab kost er en, der opfylder alle dine ernæringsmæssige behov og samtidig give dig omkring 500 færre kalorier end hvad din krop har brug for på daglig basis. I en afbalanceret kost, omkring 50 procent af den mad, du spiser, er kulhydrater (stick til komplekse kulhydrater med et lavt glykæmisk indeks), 30 procent protein og 20 procent fedt. Det omfatter også 25 til 35 gram fibre per dag og USDA anbefalede mængder af alle de vitaminer og mineraler. Brug linket ressource for at finde din krops Basil Metabolic Rate (dit daglige kalorieindtag bør ikke falde til under dette), derefter finde din krops daglige kalorie behov ved hjælp af Harris Benedict Formel (dit daglige kalorieindtag bør falde under dette nummer).


        

Udgiv min kommentar