Fantacine.com

Hvordan man behandler ringorm med jod

Jod er en antiseptisk anvendes til behandling af bakterielle infektioner. Det var en førstehjælp hæftning hele Amerika, før indførelsen af ​​antibiotika sæber og vaske. I disse tider blev den mørke brun væske tilbøjelig til farvning anvendes til behandling af bakterielle og andre infektioner, herunder en fungal art. Faktisk folk på udkig efter en billig (jod er ofte mindre end et par dollars på apotek) hjem middel mod ringorm kan bruge væske til at få arbejdet gjort.

Instruktioner

1 Vask området. Sæbe og vand vil rense overskydende snavs og hud fra det sted, hvor ringorm. Må ikke pitche håndklædet anvendes i hæmmer bagefter. I stedet vaske i blegemiddel og meget varmt vand. Brug rengøringssletning cyklus, hvis din vaskemaskine har en. Ringorm er meget smitsom. Du ønsker ikke at overføre sporer på resten af ​​vasketøjet ved sammenblanding inde i hæmmer. Tør området grundigt.

2 Opnå iod 7 procent, fordi det er en høj koncentration nødvendig for at behandle en svamp som ringorm. Men hvis der er en klippe eller huden er blevet brudt, skal du ikke bruge denne særlige jod, da det vil brænde dårligt. Hæld en lille mængde iod på vat. Pas på ikke at spilde, og huske på, at jod vil plette.

3 Gnid jod på ringorm site. Nogle mennesker rådgive faktisk skrubbe sitet, men andre finder, at pensling området er tilstrækkelig. Når iod støder bakterier og svampe såsom ringorm, det destabiliserer de celler, der forårsager infektionen. Dette forårsager, at cellerne til at dø. Således er en grundig ansøgning er nødvendig for at dræbe ringorm.

4 Anvend dagligt, ikke mere end tre gange om dagen. Overpåføring kan føre til jod forgiftning, hvilket resulterer i symptomer såsom diarre, manglende evne til at urinere, kramper, tørst, opkastning og feber. Jod optages i kroppen gennem huden så tung anvendelse er ikke nødvendigt.

5 Dæk ringorm område, når offentligt for at undgå spredning af svampen. Også grundigt rense dit hjem for at befri det af ringorm sporer, der kan blive hængende. Brug en frisk filter eller vakuum taske, smide det væk med det samme bagefter. Sanitize lagner, slipcovers og håndklæder bruges til badning. Det er bedst at behandle denne ringorm infektion som om det er en lus eller loppeangreb. Den eneste forskel er, at ingen tunge kemiske område er nødvendig for at udrydde sporerne.


        

Udgiv min kommentar