Fantacine.com

Sådan blege tænder på én dag

Sådan blege tænder på én dag


Forbedre dit smil i blot én dag ved hjælp af en over-the-counter kridtning kit. Selv om disse kits ikke giver den samme kridtning, som du kan modtage i tandlægen kontor, de er billigere og kan bruges med det samme. Fælles kridtning produkter omfatter hvidtning tandpastaer, skylninger, bånd og bakker. Whitening kits med bakker og koncentreret blegning gel virker den hurtigste og skal bruges, når du ønsker at se en mærkbar forskel inden for en dag.

Instruktioner

1 Børst tænder ved hjælp af tandpasta udviklet til følsomme tænder.

2 Squeeze koncentreret gel i bakken. Når klemme gelen ind i bakkerne, sørge for at bruge nok gel, at det dækker dine tænder, men ikke så meget, at det flyder på dit tandkød.

3 Sæt bakken ind munden. Hvis nogen gel presser ud på dit tandkød, tørre det væk med en klud.

4 Indstil en timer til den tid specificeret af retninger.

5 Fjern bakkerne, når din tid er op.

6 Brug en tandbørste til let børste overskydende gel fra dine tænder.

7 Skyl bakker straks. Gel kan hærde og holde inde bakkerne, hvis de ikke er renset.

TIPS

  • Læs vejledningen, der følger med din kit, før du bruger.
  • Mens du bør lægge mærke til lysere tænder på blot én anvendelse, forventer fuld resultater inden for en måned efter brug.
  • Hvis du ønsker endnu større resultater lave en aftale med din tandlæge til professionel tandblegning. Et 30 til 60 minutters professionel behandling vil skabe mærkbare resultater, du kan ikke replikeres derhjemme.
  • Rådfør dig med din tandlæge, før du bruger en derhjemme kridtning kit. Tænder der er blevet restaureret som udjævnede tænder kan reagere forskelligt på hvidtekalk kits. Generelt det gengivne tand ikke lysere som følge af kittet.
  • Whitening tænderne kan også forårsage tyggegummi irritation og tand følsomhed.
  • Hvidtekalk kits bør ikke anvendes af kvinder, der er gravide eller ammer. De bør heller ikke anvendes af børn under 16 år, eller dem med gummi sygdom.

        

Udgiv min kommentar