Fantacine.com

Hvad er meningen med Passiv aggressiv?

Hvad er meningen med Passiv aggressiv?


Passiv-aggressiv er en negativ type adfærd præget af modstridende signaler. Negative følelser såsom vrede, irritation, utålmodighed eller vrede udtrykkes på en sådan måde, der er indirekte og således undgå en åben og indlysende ekspression af sådanne følelser. Den indirekte adfærd er normalt rettet mod motivet af de negative følelser eller den enkelte anses for at have forårsaget dem, selv om dette ikke altid er tilfældet.

Aftale

Passive-aggressive folk ofte maskere deres indestængte op aggression gennem aftale, selv en entusiastisk variation af aftale. Hvorvidt denne aftale kommer i form af en kraftig nik af hovedet efterfulgt af kaustisk brummende eller helt overholdelse kombineret med tvær adfærd, vil den passive-aggressive individ kun antyde hans uvillighed til at blive enige, mens der vises modstridende adfærd alt imens.

Overspringshandling

Smøleri er endnu et tegn på passiv-aggressivitet. Ofte kan personer, der ikke ønsker at gøre noget nøle i en fremvisning af resistens. De vil tilbyde undskyldninger og undskyldninger, som de udsætter en handling eller opgave til et senere tidspunkt med det centrale element er, at forsinkelsen tilbydes unødigt. En vigtig forskel at bemærke er, at ikke alle procrastinators er passive aggressive. I stedet nogle passive aggressive individer blot bruge tøven som en negativ middel til at udtrykke deres utilfredshed.

kynisk Attitude

Kynisme er grundlaget for passiv aggressiv adfærd. Dictionary.com definerer det som blot "en holdning af hånlig eller slidte negativitet, især en generel mistillid til integritet eller erklærede motiver andre." Kynisme udtrykkes ofte gennem sarkasme og andre spottende opførsel, selvom sarkasme tendens til at være mere specifik og kynisme generel karakter. For eksempel kan en person have en kynisk syn på en anden persons evne til at være ærlig. Hun kan udtrykke denne kynisme gennem sarkastiske, ætsende eller bidende bemærkninger, bemærkninger betød at sår når der tales. På denne måde, kynisme og sarkasme er to af de mest tydelige tegn på passiv aggressiv adfærd.

Irritabilitet

Irritabilitet er endnu et tegn på passiv aggressiv adfærd. Personer, der synes irritabel beskrives ofte som havende en "kort lunte" og er, ifølge Dictionary.com, "let ophidset til utålmodighed eller vrede." Selvom irritabilitet kan være et tegn på depression, angst eller høje niveauer af stress, kan det også være en form for passiv aggressiv adfærd, som irriterede individer lange ud uden at udtrykke, hvad der virkelig generer dem.

Som Personality Disorder

Passiv aggressiv Personality Disorder er en langsigtet tilstand, hvor en person aktivt engagerer i passiv aggressiv adfærd som et middel til udtryk. Mens denne lidelse ikke længere er anerkendt af psykiatere, professionel opmærksomhed er ikke desto mindre til rådighed for personer, der kæmper med denne adfærd. Almindelige symptomer på Passiv Aggressive Personality Disorder omfatter tøven, målrettet ineffektivitet, klager, føler vrede og have uudtrykte følelser af fjendtlighed eller vrede.


        

Udgiv min kommentar