Fantacine.com

Hvad er årsagen Gas i en Baby?

En normal spædbarn kan passere gas op til 23 gange om dagen, ifølge WebMD. Mens gas er en normal, sund del af livet, kan det være bekymrende for forældrene, når et spædbarn bliver nødlidende af ubehag eller smerte det forårsager. Spædbørn kan blive frustreret over deres manglende evne til at frigive gas, som forårsager smerte og oppustethed. De fleste tilfælde af spædbarn gas er uskadelige, forårsaget af daglige aktiviteter og er let at behandle.

Græder

En af grundene spædbørn er mere tilbøjelige til gas end ældre børn eller voksne er fordi de græder oftere, ifølge WebMD. Crying årsager spædbørn at sluge luft, som kan blive fanget i deres maver som gas. Spædbørn kan blive frustreret, fordi de har svært ved at frigive gas eller fordi det er smertefuldt, der fører dem til at græde endnu mere. Gas kan også blive forværret af kolik, en tilstand, hvor et spædbarn græder utrøsteligt i lange perioder, så de kan sluge store mængder luft.

fodring Teknikker

Positionering et spædbarn med hendes mave over hendes hoved under fodring kan øge gas bobledannelse fordi luften ikke kan adskille fra mælken. Den type flaske, du bruger, kan også øge mængden af ​​luft dine spædbarn svaler. Vælg flasker med slow-flow brystvorter og poser, sammenbrud som dit barn tømmer dem til at hjælpe dit barn undgå at sluge overskydende luft. Det kan også være nyttigt at give dit barn et par minutter efter et måltid før bøvsen hende, så der er tid til luften til at re-adskilt fra mælk.

Fordøjelse

Spædbørn naturligt producerer gas, som de fordøje laktose, proteiner og andre næringsstoffer i formel eller modermælk, ifølge ColicCalm.com. Mad spist af moderen, mens du ammer kan også gøre spædbørn mere tilbøjelige til gas, såsom korsblomstrede grøntsager, sure grøntsager og frugter. Spædbørn kan også opleve gas fra fødevarer, de ikke tåler, såsom mejeri, soja og jordnøddeolie produkter fra moderens kost. Det kan hjælpe for moderen til at reducere sit indtag af fødevarer, der irriterer barnets mave, mens hun ammer.

Behandlinger

Der er en række af behandlingsmuligheder til rådighed for spædbørn gas. Naturmedicin omfatter brokke vand, hvilket er en urte løsning lavet af dild og andre mave-beroligende urter; så et par minutter for luft at adskille fra mælk i maven, før bøvsen dit spædbarn; og masserer barnets ryg eller mave til at hjælpe med at frigøre gas. Simethicon spædbarn falder også kan købes i håndkøb til at lindre spædbarn gas symptomer.


        

Udgiv min kommentar