Fantacine.com

Hvordan man undgår IVF

Hvordan man undgår IVF


In vitro fertilisering (IVF) er en proces, hvor en kvindes æg befrugtes med en mands sæd uden for kvindens krop. Når fertiliseringsprocessen er fuldstændig, ægget anbragt inden i kvindens livmoder. IVF udføres hvis et par kæmper for at eller kan ikke forestille naturligt. Selvom IVF er måske ikke helt undgås, er der trin, som du og din partner kan gøre for at forbedre din seksuelle sundhed og dine chancer for naturlig undfangelse.

Instruktioner

1 Tag vitaminer og kosttilskud, der forbedrer dine chancer for at blive gravid. Calcium øger alkaliske niveauer i kroppen, som forbedrer atmosfære for et befrugtet æg og sædceller. Zink kan øge en mands sædkvalitet samt holde hans testikler sund og opbygge sunde sædceller. C-vitamin øger hormon niveauer, der forbedrer fertiliteten hos kvinder.

2 Har sex under din ægløsning periode. Ægløsning er, når en kvinde frigiver et æg og det rejser ned i æggelederne i en førsteklasses holdning for at blive befrugtet af sædceller. Over-the-counter tests samt tekstur af din cervikal slim - det er klart og meget elastisk - kan opdage, at ægløsning finder sted.

3 Forøg din sæd helbred, hvis du er en mand. Tag en multivitamin, holde din stress-niveau lavt, opretholde en sund vægt og spise grøntsager og frugter. Gør alle disse ting kan øge din sæd produktion og sundhed, derfor øger chancen for naturlig befrugtning og undgå IVF.


        

Udgiv min kommentar