Fantacine.com

Sådan Beregn BMI for Boys

Et betydeligt antal børn i USA er overvægtige på grund af usunde kostvaner og manglende motion. For mange børn, videospil, computer aktiviteter og tv i stedet for at løbe og lege. Overvægt kan øge chancen for sundhedsproblemer i barndommen og senere i livet. Body mass index (BMI) er en måling af kropsfedt, og det kan give en sund vægt interval for et barn. For at finde en drengs BMI, udføre et par beregninger og bruge en fraktil diagram for sammenligninger.

Instruktioner

Regne en Drengens BMI

1 Mål drengens højde og vægt.

2 Square drengens højde i inches. Hvis drengen står 60 inches høj, vil den kvadrerede tallet være 3600.

3 Multiplicer drengens vægt med 703. Hvis det samlede tal er 110 pounds, ville tallet være 77.330.

4 Opdel svaret fra trin 3 ved svaret fra trin 2. Derfor 77.330 divideret med 360 lig 21,48. Drengens BMI er 21,48.

5 sammenligne dette tal til percentiler på BMI diagrammet, baseret på drengens alder. Konsultere den vandrette akse for alderen, den lodrette akse for BMI måling. Det punkt, hvor disse to linjer skærer hinanden tilvejebringer percentil at drengen falder ind. I dette eksempel antager, at drengen er 14 år gammel. Dette ville placere ham rundt den 30. percentil, i henhold til diagrammet. (Se Ressourcer.)

6 Hvis drengen er i femte percentil eller under, er han betragtes undervægtige. En normal vægt interval er mellem sjette percentilen og den 84. percentil. En dreng anses overvægtig hvis hans BMI falder mellem den 85. percentil og den 94. percentil. Fedme er placeret over den 94. percentil.


        

Udgiv min kommentar