Fantacine.com

Kost til mavesår

Mavesår er en betændelse i spiserøret, maven eller tarmen - de plage mere end 30 millioner amerikanere. Sår er generelt stress-relaterede; Imidlertid kan visse diæter hjælpe helbrede og forebygge mavesår. En ændring i kostvaner kan nedsætte gastrisk irritation og eliminere bivirkninger, såsom halsbrand og fordøjelsesbesvær.

Undgå Sår

Nedsæt mængden af ​​koffein i din kost. Må ikke forbruge citrusfrugter, citrus frugtsaft og tomatsaft. bør undgås stegte fødevarer og fødevarer, der er højt indhold af fedt. Hold alkoholholdig drik forbrug til et minimum, eller undlade helt. Udvidet anvendelse af smertestillende midler såsom aspirin og andre anti-inflammatoriske lægemidler kan forværre mavesår. Ryg ikke, og undgå passiv rygning så meget som muligt, da denne vane kan forværre et sår tilstand.

Protein & Fiber

Høj kvalitet proteinkilder såsom mælk, æg og ost bør spises med hvert måltid og i mellem måltiderne. Mælkeprotein såsom casein har en neutraliserende virkning på mavesyre og bør indtages hyppigt gennem dagen.

Spis masser af fødevarer, der er høj i fiber. Fiber reducerer risikoen for sår i tyndtarmen. Bønner, havregryn, spinat, jordbær, blåbær, æbler, hele korn brød og berigede korn er fiberrige fødevarer.

vitamin A

Vitamin A er har en forebyggende virkning på mavesår. De fleste grøntsager og nogle frugter er rige på vitamin A indhold - broccoli, spinat, gulerødder, ærter, æbler og abrikoser er gode kilder. Grøntsager skal spises rå at opnå den største mængde af næringsstoffer, som når de er dampet eller kogt, mister de næringsværdi. En vitamin supplement er også en mulighed for dem, der ikke spiser nok frugt og grønt hver dag.

Hold A Diary

Hold en daglig mad dagbog og gøre notater om, hvordan du føler efter at have spist visse fødevarer. Mens sår er hovedsageligt forårsaget af stress og andre sundhedsmæssige faktorer, kan nogle fødevarer forværre eller lindre mavesmerter. Mange føler bedre efter eliminering krydret fødevarer, frugtsaft, citrusfrugter og koffein, for eksempel. Finde ud af, hvad der udløser din smerte, og ophører forbrug.


        

Udgiv min kommentar