Fantacine.com

Kyssesyge og Udslæt forårsaget af Amoxil

Glandulær feber er en sygdom almindeligt kendt som mononukleose. Mono, som den også kaldes, er forårsaget af Epstein-Barr virus. Da betingelsen er en virus, kan antibiotika ikke øge hastigheden på bedring. Men hvis den kyssesyge er ledsaget af en bakteriel infektion, kan læger ordinere antibiotika. Amoxil, almindeligt ordineret som amoxicillin og en del af penicillin familien, har negative bivirkninger, når foreskrevne under et anfald af glandulær feber.

Mens lægerne ikke har en særlig grund til det udslæt, der er den reaktion, der skyldes brug af Amoxil for kyssesyge patienter, er lægemidler i penicillin familien kendt for at forårsage allergiske reaktioner. Mono evne til at svække et vilkårligt antal organer kunne være en af ​​grundene til, at antibiotika som Amoxil forårsage en udslæt. Der er en forskel mellem en allergisk reaktion og en bivirkning. En allergisk reaktion er, når kroppen er følsom for en bestemt antibiotikum. En bivirkning sker, når et antibiotikum reagerer negativt på en sygdom eller anden medicinering. Når vi beskæftiger os med kyssesyge og Amoxil, kan patienter opleve en bivirkning, eller en allergisk reaktion Amoxil.

En undersøgelse fra 2002 foretaget på patienter, der lider kyssesyge, der fik Amoxil viste, at tre ud af de fire patienter oplevede en allergisk reaktion på Amoxil. Mens årsagen ikke var fastlagt, viste undersøgelsen, at allergi-relaterede udslæt fra Amoxil kan opstå på grund af sameksistensen af ​​kyssesyge hos patienter. Denne undersøgelse viser, at udslæt skyldes Amoxil brug under kyssesyge kan være mere end bare en bivirkning.

En kyssesyge udslæt forårsaget af Amoxil breder som en hævet, ujævn, rød udslæt over de vigtigste ekstremiteter, herunder arme og ben. Udslættet kan kradse, men det bør forsvinde af sig selv efter et par dage. Ophør af Amoxil kan være nødvendig, hvis udslættet er alvorlig eller igangværende. En læge kan også give et steroid injektion eller anbefale at tage en over the counter antihistamin til at reducere udslæt symptomer.


        

Udgiv min kommentar