Fantacine.com

The Best Wart Flytteforretninger for behandling på maven

The Best Wart Flytteforretninger for behandling på maven


Selvom normalt smertefri, vorter er en plage og bør behandles for at forebygge komplikationer af den milde human papillomavirus. Mange over-the-counter-produkter og læge-administrerede behandlinger effektivt opløse vorter på enhver hud overflade. Når flade eller fælles vorter dannes på bløde eller følsomme hudområder, såsom maven, er det vigtigt at teste produkter og se efter tegn på hudirritation, før du fuldfører et behandlingsregime.

salicylsyre

Efter brusebad, bør den enkelte inficeret med vorter håndklæde tørre huden omkring vorten og anvende et produkt indeholdende salicylsyre, såsom forbindelse W, direkte til vækst. Selv om denne proces af opløsning er gradvis, og derfor skal anvendes i flere uger i de fleste tilfælde, salicylsyre behandling er effektiv til at opløse de fleste vorter, der vises på bagsiden af ​​hånden. På grund af den lignende blødhed i huden mellem bagsiden af ​​hånden og maven, er det generelt sikkert for maven ansøgning.

cantharidin

Cantharidin aktiverer en kemisk reaktion, der opløser huden vorter på et langt hurtigere tempo end salicylsyre. Selv om det er en stærk kemisk og derfor mere tilbøjelige til at forårsage hududslæt, brændende fornemmelse eller anden mave irritation, vorter forsvinder ofte efter en enkelt ansøgning. Cantharidin er en væske, der skal anvendes af en læge direkte til vorten og dækket med en forbinding i 24 timer. De døde, blærer hud af vorten kan fjernes med negleklipper eller en Emory bord, selv om det er bedst at overlade det alene, og lad det gå i opløsning af sig selv.

frysemetoder

Aerosol vorte fjernelse, såsom Scholl FreezeAway, er et fælles over-the-counter behandling med en høj succesrate. De er designet til at fryse en vorte ved koncentreret anvendelse af en aerosol spray opbevares ved minus 70 grader Fahrenheit. Hvis dette program ikke er stærk nok til at ødelægge vorte, kan patienterne lave en aftale med en hudlæge, der kan anvende en stærkere frysning sammensatte. Flydende nitrogen opnår en temperatur på minus 320 grader Fahrenheit, men især genstridige vorter kan kræve en anden ansøgning en til tre uger senere.

Gaffatape

Personer, der lider af vorter og ekstremt følsom hud kan finde den bedste behandling er at undgå kemikalier helt. Placering af en stribe af gaffatape direkte over vorte vil fjerne sin kilde til ilt. Dette vil forhindre yderligere vækst og til sidst kvæle den eksisterende vorte, får det til at forsvinde. Denne teknik bør ikke forårsage nogen hudirritation, men det er afgørende at holde båndet på hele tiden, undtagen mens badning, og anvende en ny stribe umiddelbart efter håndklæde-tørring af huden. Fjern ikke tapen på noget andet tidspunkt at kontrollere status for behandlingen, fordi enhver udsættelse for luft kun vil forlænge levetiden af ​​vorte.


        

Udgiv min kommentar