Fantacine.com

Lav Kolesterol Kost Foods skal undgås

Lav Kolesterol Kost Foods skal undgås


Fastholdelse af en sund kolesterol-niveau med en afbalanceret kost er blevet lettere med de mange forskellige fødevarer til rådighed. Learning næringsværdi og træffe de rigtige valg af fødevarer er nøglen i en lav kolesterol kost. Vide, hvad fødevarer for at undgå vil være en af ​​de mest nyttige ressourcer i et lavt kolesterol kost.

Kolesterol og Vaner

Kolesterol er den mest almindelige steroid i det menneskelige legeme og kritisk i sundhed. Travle tidsplaner synes at gøre spise sunde hårdere og skaber dårlige vaner. Spise fødevarer med højt kolesterol behøver ikke at være en mulighed. Uanset om at forberede et hurtigt måltid derhjemme, eller snuppe en bid på farten, er der forskellige valgmuligheder, bare ved at kontrollere etiketterne på fødevarer, før købet, eller en menu før bestilling.

Shopping for hjem

Sørg altid for at læse etiketter, når de køber fødevarer. De fleste producenter giver lavt fedtindhold, lavt kolesterol fødevarer, hvis du ikke har tid til at forberede et måltid. Når du læser etiketter, skal du sørge for at kigge efter lavt indhold af mættet fedt og lidt eller ingen delvist hydrogeneret vegetabilsk olie, også kendt som transfedt. Undgå fødevarer med højt indhold af mættet fedt og transfedt. Umættede fedtstoffer sænke kolesteroltallet, mens mættet fedt hæve kolesteroltallet. Undgå rødt kød, især kød trimmet i fedt. Magert protein kød, såsom kylling, kalkun og laks er bedre valg. Undgå hvidt mel fødevarer, og vælg fuldkornsprodukter i stedet. Vælg fedtfattig eller skimme mejeriprodukter og undgå regelmæssige dem fulde af fedt.

Sunde valg Dining Out

Vide, hvad fødevarer for at undgå når spisning. Stegt, sprød, fyldte eller sauteed fødevarer er høj i kalorier og fedt. Vælg bagt, grillet, stegt eller pocheret fødevarer. Undgå fødevarer kogte i mættede olier, og se om vegetabilsk olie tilbydes i stedet. Undgå smør til brød; gå med margarine. Undgå høje natrium kogte fødevarer. De fleste hus dressinger, saucer og sovs er højt indhold af fedt, natrium og kalorier. Anmod de blive serveret på den side, snarere end hældes direkte på maden. Dessert er fristende, men holde sig væk fra højt fedtindhold kager eller is.


        

Udgiv min kommentar