Fantacine.com

Tegn og symptomer på diabetisk Corneal neuropati

Tegn og symptomer på diabetisk Corneal neuropati


En af virkningerne af diabetes er en forringelse af patientens nerver i forskellige dele af kroppen. Især diabetespatienter tendens til at opleve et fald i nerve funktion i deres fingre, hænder, fødder, tæer og øjne. Den mest almindelige form for øje-relateret tilstand, der rammer en person med diabetes er diabetisk hornhinde neuropati. Diabetisk neuropati hornhinde er tabet af hornhinde nervefibre som følge af diabetes. Øjet-relateret nerve erosion forbundet med diabetisk neuropati hornhinde har en række indbyrdes forbundne tegn og symptomer.

Eye Strain

En af de tidlige symptomer på diabetisk hornhinde neuropati er øjnene. Selvom øje stamme er et fælles problem og kan have mange årsager, i de tidlige stadier af diabetisk hornhinde neuropati, vil en persons øjne bliver lettere anstrengt i en kortere periode.

Sløret syn

Da nerverne forbundet med en persons øjne begynder at forværres lidt længere, vil der lider af diabetisk hornhinde neuropati begynder at opleve sløret syn. Indledningsvis vil dette sløring forekomme på en temmelig sjælden basis. Med tiden vil dog sløret syn bliver status quo. Derudover kan diabetisk hornhinde neuropati forårsage sår forbundet med de øjne, som også vil medføre en sløring af synet.

Reduceret perifere syn

En person, der lider diabetisk hornhinde neuropati vil også begynde at mærke en markant reduktion i hendes perifere syn. Som med sløringen af ​​en en persons vision, reduktionen i perifere syn oprindeligt er gradvis. Men som nerverne forringes, vil reduktionen i perifert syn accelerere betydeligt.

Hovedpine

På grund af de forskellige effekter diabetisk hornhinde neuropati har om, hvordan øjet, vil en person med denne betingelse oplever hovedpine med en betydelig grad af frekvens. Det hovedpine imidlertid ikke, blive mere alvorlige med tiden. Faktisk er mange patienter oplever de mest alvorlige hovedpine i de tidligere stadier af diabetisk hornhinde neuropati.

Stigende tab af synet

Som følge af den gradvise ødelæggelse af hornhinden nerver, vil et individ diagnosticeret med diabetisk neuropati hornhinde underkastes en stadigt stigende, samlet tab af synet. Mange personer med diabetes, der er ramt med diabetisk hornhinde neuropati ender fuldstændigt og permanent blind.

Tidlig Medicinsk Intervention

Tidlig medicinsk intervention kan hjælpe bremse udviklingen af ​​diabetisk hornhinde neuropati. En person med en diagnose af diabetes er bedst tjent med at få øjnene undersøgt regelmæssigt mindst en gang hvert halve år for at overvåge sundhed hornhinden nerver og den overordnede funktion af øjet.


        

Udgiv min kommentar