Fantacine.com

Årsager til diabetes insipidus

Diabetes insipidus er en kronisk medicinsk tilstand, der får dig til at brug for at drikke og urinere oftere end hvad der er normalt, hvilket resulterer i dårlig søvn og et fald i kvaliteten af ​​dit liv. Årsagerne til diabetes insipidus omfatter hormon lidelser, visse typer af skader og arvelighed. Overvej denne information fra National Library of Medicine og American Academy of Family Physicians om årsagerne til diabetes insipidus.

hjernetumorer

Både kræft og ikke-kræft tumorer i hjernen kan forårsage dig til at udvikle diabetes insipidus.

hovedskader

Hvis du modtager en skade i hovedet som følge af en bilulykke, falder eller overfald, kan diabetes insipidus skyldes betændelse i din hjerne.

hormon Mangel

Hvis din hjerne ikke producerer nok anti-diuretisk hormon, kan du udvikle diabetes insipidus som følge af en ubalance af vand i blodet.

Infektioner

Infektioner, såsom hjernebetændelse eller meningitis, kan forårsage diabetes insipidus. Disse er som regel resultat af beskadigelse af hypofyse og hypothalamus kirtler i hjernen.

Nyre sygdom

Nyre sygdomme og strukturelle defekter i nyrerne kan få dem til ikke længere ordentligt reagere på anti-vanddrivende hormoner, hvilket resulterer i diabetes insipidus.

Medicin

Tage anti-psykotiske lægemidler, såsom lithium, eller antibiotika såsom tetracyclin, kan forårsage diabetes insipidus, som følge af skader på nyrerne.

Graviditet

Diabetes insipidus, som kun påvirker dig, mens du er gravid, kan skyldes føtale enzymer, der ødelægger den anti-diuretisk hormon du producerer.


        

Udgiv min kommentar