Fantacine.com

Fordele & Ulemper ved en Optiker

Fordele & Ulemper ved en Optiker


Den første tur til en optometrist kan være lige så nervepirrende, som det er spændende. Der er mange fordele og ulemper ved at se en optometrist, men det er op til dig at beslutte, om fordelene opvejer risikoen.

Bad News vs Good News

En af de mest almindelige ulempe at besøge en optometrist er, at du kan få dårlige nyheder. Sværhedsgraden af ​​øjet problemer spænder fra bygningsfejl til glaukom. den fordel, at gå til en optometrist er imidlertid, at hvis disse øjenproblemer fanges i tide de behandles let, før de kan blive mere alvorlige.

Kontakter eller briller?

Selvom ingen ønsker deres øjne skjult af briller eller nyder vedligeholdelse af kontakter, den gode nyhed er, at der er et valg. Mange stilarter fashionable briller er tilgængelige. Briller recepter kan endda blive til solbriller. Kontakter kan tilvejebringe en ændring af øjenfarve hvis recept er ikke for høj, hvilket kan være yderst mode, samt. Briller eller kontakter er billigere valg, men LASIK operation også er en mulighed. Din optiker kan give din Correctional briller eller henvise dig til en LASIK kirurg, hvis du ønsker.

Penge, Money, Money

Udgifterne til øjet pleje er en ulempe, især hvis der ingen forsikring er på plads til at betale regningen. Fra øjenundersøgelser til briller, ser en optometrist koster en betydelig mængde penge. Som en fordel, forsikring er tilgængelig i de fleste stater, der kan hjælpe med vision koste, hvis man opfylder visse kriterier. Nogle steder vil endda hjælpe børn få gratis briller. Mange ressourcer er til rådighed, hvis man tager sig tid til at lede efter dem.


        

Udgiv min kommentar