Fantacine.com

Kold Løsning for en kløende næse

Det er den kolde og influenza sæsonen, og alle er modtagelige for at få syge. En af de værste dele af have en kold er den løbende, kløende næse, at så mange af os ender med. Når du går på apoteket for at købe over-the-counter medicin, vil du finde alt fra anti-kvalme produkter til dekongestanter, men du sjældent finde noget for kløende hud, der ledsager en løbende næse. Mange mennesker er på udkig efter hjem retsmidler, der vil løse dette problem.

vaseline

Vaseline og vaseline vil til sidst tør hud ud, men når den anvendes til blot et par dage, de kan være en effektiv behandling for ikke kun de tørre hud i og omkring næsen område, men også for at hjælpe holde bihuler fugtig. Om vinteren, lider undertiden vi fra næseblod grund af den tørre luft.

Du skal blot ising en rimelig mængde af vaseline eller vaseline i og omkring din næse før sengetid. Dette vil hjælpe til at holde dine bihuler bliver for tør, mens du er syg. Det vil også afværge næseblod og vil hjælpe med at holde tør hud i skak.

Havregryn Bath

At hjælpe med at bekæmpe tør vinter hud (og til at hjælpe med tør ansigtet og næse huden), lave en batch af almindelig havregryn og væsentlige give dig selv en vanilie bad. Lad havregryn køle lidt og derefter forsigtigt anvende tyk pasta over huden, hvor du oplever den mest tørhed. Lad det sidde i 10 til 15 minutter, og derefter vaske væk forsigtigt med varmt sæbevand. Du kan også tilføje en spiseskefuld mælk og en spiseskefuld varmet honning til blandingen for ekstra fugtgivende fordel.

Bagepulver Bath

Bagepulver er godt for alle mulige kløe problemer, men de fleste mennesker glemmer det, når det kommer til at være syg. Begynd at fylde et badekar med varmt vand. Som karret fyldes op, tilsæt en kop bagepulver til karret. Soak i badekarret bagepulver vand i op til 60 minutter. For kløende hud, der er særligt uudholdelig, prøve at blande tre dele bagepulver med en del vand, og gælder for de kløende områder som en tyk pasta. Dette bør ikke anvendes på huden, hvis huden er brudt. Blanding lidt vaseline eller fugtgivende lotion på med denne blanding vil hjælpe med at bekæmpe en kløende næse. Dette kan anvendes før sengetid og fjernes med varmt sæbevand i morgen.


        

Udgiv min kommentar