Fantacine.com

ibogain Detox

ibogain Detox


Detox, eller afgiftning, er processen med befri kroppen af ​​toksiner og lægemidler. Der er meget, der ikke understøttes anerkendelse for den naturligt forekommende psykoaktive sammensatte ibogain som en effektiv behandling for stofmisbrug. Men ibogain er ulovligt i USA, og der er mangel på legitim ibogain forskning udført på mennesker for deres krav.

Identifikation

Ibogain er en hallucinerende forbindelse, produceret i roden af ​​den afrikanske busk Tabernanthe iboga. Ifølge Ibogaine.org, Howard S. Lotsof udførte den indledende forskning vedrørende ibogain som en behandling for kokain- og heroinmisbrug i 1962 og 1963. Lotsof, og dem, der administrerer ibogain på ibogain detox centre, hævder, at ibogain reducerer abstinenssymptomer, og kræver for lægemidler, som ofte ledsager afgiftning.

lovligheden

Lov om bekæmpelsesmidler fra 1970 klassificerer ibogain som fortegnelse I stof, hvilket betyder, at den føderale regering USA forbyder brugen af ​​ibogain, og anerkender ingen medicinsk værdi. Ibogain forskning hæmmes af sin ulovlige status. Meget af den anerkendelse vedrørende ibogain detox behandling er anekdotisk og spekulativ.

Detox

Afgiftende fra sådanne lægemidler som alkohol, kokain og heroin kan producere vanskelige abstinenssymptomer. Ibogain behandling centre, der opererer uden for USA, administrere ibogain til dem, der søger behandling for afhængighed. Ibogaine.org, at ibogain ikke behandler afhængighed ved at blive en erstatning lægemiddel, men snarere at den kan indgives effektivt i en enkelt dosis.

Administration

Theraputic doser af ibogain kan variere mellem 500 mg til 800 mg for singler doser. Ifølge 2007 forskning beskrevet i "The Townsend Letter: The Examiner of Alternative Medicine", kan virkningerne af den initiale dosis kunne mærkes i ca. en uge, og at nogle patienter efter denne periode kan tage mindre doser som boostere.

effekter

Ibogain er et hallucinogen, hvilket betyder, at det ændrer opfattelsen og kognition af brugeren. Accordng til Ibogaine.org, kan virkningerne af ibogain mærkes inden for 45 minutter. Brugeren kan så opleve tre til fem timers levende visualiseringer. Villa Serena Ibogain Clinic i Cancun, Mexico, rådgiver patienter til at bruge deres tid under indflydelse af ibogain til at analysere de betingelser og valg, der ligger til grund for stofmisbrug.

Fungere

Ifølge 2005 forskning offentliggjort i Nature Reviews Neuroscience, stofmisbrug nedsætter funktionen af ​​en nervevækstfaktor kendt som den glial cellelinje afledt neurotrofisk faktor eller GDNF. Forskning udført på rotter viser, at ibogain fremmer GDNF funktion og blokerer de adfærdsmæssige virkninger af vanedannende stoffer.

Bivirkninger

Ifølge Iboga Therapy House, en canadisk nonprofit ibogain detox center, kan bivirkninger af ibogain omfatte tab af kontrol over kropslig bevægelse, rystelser, øget følsomhed over for lys, kvalme og opkastning. Drugs.com, at dødsfald er blevet sluttet til ibogain brug.


        

Udgiv min kommentar