Fantacine.com

Naturlige helbredelsesmetoder for IBS

Irritabelt tarmsyndrom, der ofte omtales som IBS, er en mave tilstand, hvor fordøjelseskanalen selv ikke fungerer korrekt. Årsagen til tilstanden er endnu ikke fastlagt. IBS manifesterer typisk gennem følgende symptomer: oppustethed, mavesmerter, diarré og forstoppelse. Ingen helbredelse er fundet for IBS. Men der er flere naturlige løsninger, end der kan styre det ganske effektivt.

Pebermynte

Pebermynte er et populært middel mod mange fordøjelsesproblemer forhold. Det er en spasmolytika. Det er meget effektivt til lindring af gas, opkastning og endda kvalme.

ingefær

En anden populær middel mod IBS, Ingefær er også antispasmodic i naturen. Det hjælper til at lindre kvalme. Det er let tilgængelige i kapselform, men det er mere effektivt, når de tages som en te.

kamille

Kamille, tages som en te, har antispasmodiske og anti-bakterielle egenskaber. Kamille fungerer også som et mildt beroligende, som kan bidrage til at afhjælpe fordøjelsesproblemer så godt.

anis

Anis fungerer som et naturligt middel mod IBS grund af sin antispasmodic og anti-svampe egenskaber. Det hjælper med at regulere fordøjelsen, som kan hjælpe til at stoppe diarré og forstoppelse. Anis normalt fremstilles som en te med henblik på IBS relief.

fennikel

Fennikel, normalt som en te, kan hjælpe til lindring af fordøjelsesbesvær og gas. Det har antispasmodic egenskaber og serverer en naturlig antimikrobielt også.


        

Udgiv min kommentar