Fantacine.com

Vegetabilsk & olie Nyre Stone Cure

Vegetabilsk & olie Nyre Stone Cure


Nyresten er en fælles urinvejslidelse. Ifølge University of Maryland Medical Center, dårlige kostvaner er en primær årsag til nyresten dannelse. Mere end 240.000 amerikanere lider af nyresten grund af indtagelse af en høj-calcium diæt. Forkert livsstil kombineret med uregelmæssige spisevaner, spise fastfood, forbrug af magert kød, en tempofyldt livsstil og mangel på daglige motion forårsage nyresten. Symptomerne er mavesmerter, feber, kvalme og opkastning.

kosten Terapi

Mere end 85 procent af nyresten syge videregive deres nyresten gennem vandladning i løbet af de første 72 timer. Du er nødt til at besøge din læge, hvis dine symptomer fortsætter og øges. Nyresten kan helbredes med medicin og kirurgi, men et hjem afhjælpe er at ændre din kost. Start med at analysere, hvad du spiser. Lav en kost plan og holde sig til det. Spis fiber-rige grønne grøntsager som bønner, selleri og alle bladgrøntsager acceptere spinat. Selleri har den ernæringsmæssige styrke til at bryde calcium-forbindelser, hvilket forhindrer dannelsen af ​​nyresten i nyrer eller galdeblære. Reducer dit forbrug af spinat, blomkål og broccoli. Spis mindst tre til fem portioner grønne bladgrøntsager i rå tilstand hver dag. En anden grøntsag, der skal danne en vigtigste del af din nye kost er radise blade. Du skal suge radise blade i vand og spise dem to gange om dagen. Du er nødt til at spise rodfrugter såsom kartofler og yams på regelmæssig basis. Disse grøntsager kan også indtages i risretter og salater.

Antioxidanter

Forbruge friske tomater og gulerødder hver dag. Førstnævnte er antioxidanter, som forhindrer samling af urinsyre og calcium i et område i nyrerne. Desuden magnesium-rige fødevarer giver essentielle proteiner og vitaminer til at opbygge indre modstand. Dette vegetabilsk kost hjælper også til at udjævne blodgennemstrømningen i fordøjelseskanalen og urinvejene.

Madolie

Skift din madlavning medium. Skifte til en ren og let vegetabilsk olie eller olivenolie. Drikke frisk citronsaft, 2 ounce blandet i 2 ounce af jomfruolie, reducerer symptomer på nyresten. Forbruge blandingen dagligt med et glas vand.


        

Udgiv min kommentar