Fantacine.com

Sådan håndterer Menopause Depression

Sådan håndterer Menopause Depression


Overgangsalderen depression kan være en bekymring, hvis du er overgangsalderen alder og begynder at føle ned på et ensartet grundlag. Alle får ned nu og da dette er normalt. Men hvis det ikke lader op og du er elendige hver dag, det er tid til at tage affære. Det er ikke tid til at skjule eller ophold i benægtelse dette vil kun gøre tingene værre.

Instruktioner

1 Hvis du mener du har overgangsalderen depression er det ikke at blive taget let på. Må ikke lytte til mennesker, der fortæller dig du er bare hormonel. Selv om det kan være rigtigt, at du er hormonel, kan det også være rigtigt, at du lider af depression. Ja, svingende hormoner kan være en faktor i depression; på den anden side, kan livsstil være en del af problemet også.

Det er derfor, du først skal prøve en ændring i livsstil, før du kører for at se en psykiater. Hvis du ikke passer godt på dit sind, krop og ånd, så kan du bringe depression på dig selv, så det kan ikke være hormoner. Uden tvivl, den bedste måde at finde ud af er at fjerne dårlige vaner én ad gangen.

2 Som vi alder dårlige vaner, som vi har haft i år, er meget sværere på os. Betragtninger, da vi var yngre kroppen kastet tilbage hurtigt, er dette ikke længere tilfældet i overgangsalderen alder. Derfor ændre mange gange er der behov for at holde en sund krop og sind.

Som et resultat, kan du opleve, at du ikke har overgangsalderen depression efter alle. Men i stedet, års misbrug på din krop og sind har taget deres vejafgift!

3 Første, kontrollere din vægt; er du over eller under vægten? Derefter kontrollere din kost; er du spise sunde fødevarer? Dernæst får du nok motion? Er du veludhvilet? Hvad med stress og angst? Hvor meget alkohol eller narkotika kan du forbruge? Ryger du? Er du en arbejdsnarkoman? Det er de områder, du har brug for at analysere og foretage ændringer.

Hvis du er ude af balance på toppen af ​​hormon ubalance hvad tror du der vil ske? Men hvis du foretager ændringer i livsstil og stadig deprimeret kan du virkelig have overgangsalderen depression så du gå videre til trin 4.

4 Forstå, at når du foretager livsstilsændringer det vil tage kroppen tid til at tilpasse, så vær tålmodig og give det en chance for at arbejde. Så hvis du stadig føler dig nede, og hver dag synes værre end den sidste, er det tid til at bevæge sig fremad.

Det næste skridt er at lave en aftale med en psykiater / terapeut, der kan komme til bunden af ​​din depression. Mest sandsynligt, de vil ordinere anti-depressent lægemidler, som du kan få brug for en kort tid. Men det er altid bedst at få ud af dem asap, da de alle har dårlige bivirkninger.

Endelig kan overgangsalderen depression være forårsaget af hormoner, så har dine hormoner testet. Som et resultat heraf kan hormonbehandling være svaret. Husk, alle lægemidler har bivirkninger det er derfor naturligt er bedre.


        

Udgiv min kommentar