Fantacine.com

Hjælp til mennesker med alkoholproblemer

Alkoholisme er en ødelæggende sygdom, der ødelægger livet for de ramte og kan alvorligt skade relationer med familie og venner. Folk, der har et alkoholproblem er i risiko for at udvikle alvorlige sundhedsmæssige problemer, der kan være dødelig. Langvarig drikke kan også resultere i juridiske problemer, job tab og hjemløshed. Heldigvis, en række muligheder findes for mennesker med alkoholproblemer.

døgnbehandling

Mennesker med kronisk alkohol afhængighed kan drage fordel af en døgnbehandling program. Disse faciliteter er designet til at løse de fysiske, mentale og følelsesmæssige behov alkoholikeren under et intensivt program, der varer normalt 30 dage. Behandling centre er også tilgængelige til at hjælpe patienter med job eller boligbehov. Programmer er til rådighed, der er omfattet af visse forsikringer eller er finansieret af staten for folk, der ikke har råd til en privat behandlingscenter.

Mange behandlingssteder tillader visitation fra venner og familie. Nogle behandlingsprogrammer tillader børn at opholde sig med den forælder, mens de er ved at komme.

Ambulant behandling

Nogle mennesker med alkoholproblemer ikke råd til at være væk fra deres job eller familie for varigheden af ​​en indlæggelse program og vælge ambulant behandling i stedet. Disse programmer tilbyder lignende støtte i form af rådgivning og lægehjælp, selv om der kan være behov nogle kriterier for patienten at blive i programmet. Disse kriterier kan omfatte regelmæssig urin analyse og deltagelse i ugentlige alkoholisme support møder eller rådgivning sessioner.

Anonyme Alkoholikere (AA)

Siden 1935 har millioner af mennesker modtog støtte til deres alkoholisme ved at deltage regelmæssige AA-møder. AA er et åndeligt program, der ikke abonnerer på nogen religion, selvom en tro komponent er en stor del af programmet. Disse møder er gratis og er nødvendige for at blive medlem ingen særlige krav. Folk opfordres til at deltage i møder og samle en støtteordning blandt andre medlemmer, herunder at finde en sponsor, der vil guide dem gennem litteraturen og de 12 trin.

Familiemedlemmer kan også finde støtte ved at deltage i Al-Anon, en 12-trins støttegruppe specielt designet til familiemedlemmer alkoholikere. Den støttegruppe Alateen er også tilgængelig for unge, som har forældre eller andre voksne i deres liv ramt af alkoholisme.

Alternativ til de 12 Steps

Self Management og Recovery Training (SMART Recovery) er et alternativ til AA. Dette gratis program fokuserer på en fire-punkts system til at tackle afhængighed spørgsmål. Medlemmerne er uddannet i at få mestringsstrategier og problemløsning teknikker til at bekæmpe deres alkoholisme. Møder er tilgængelige både live og online.


        

Udgiv min kommentar