Fantacine.com

Om Healing Penduler

Om Healing Penduler


Healing penduler er værktøjer, der anvendes til at få adgang til oplysninger fra det ubevidste plan. De arbejder på princippet om, at kroppen allerede ved, hvad den har brug for at blive helbredt. Penduler omgå ego og bevidste sind til at modtage svar fra den dybere mening.

Egenskaber

En pendul kan fremstilles af simple materialer, selv en knap og streng. Krystaller, træ og metal er de mest populære typer, dog. En krystal, med dens punkt nedad, er hængt fra den ene ende af en kæde eller snor mindst 5 inches i længden og har en lille knop på den modsatte ende.

Retning

Før der kan bruges et pendul, skal det afgøres, hvilken retning det svinger for både ja og nej spørgsmål. Dette gøres ved at holde pendulet stabil i den dominerende hånd (normalt skrivning hånd) over den anden hånd. Et klart ja spørgsmål stilles til pendulet vil flytte enten frem og tilbage, fra side til side, eller rundt i en cirkel. Efter dette, er et klart nej spørgsmål stillet, og det skal bevæge sig i den modsatte retning. De retninger vil forskellige for hver person, der betjener pendul.

svar

Når retninger bestemmes, er, når spørgsmål om sundhed kan blive spurgt, herunder hvilke vitaminer og urter bør tages. Naturlæger healere bruger denne metode til at vurdere, om en person har en allergi ved at teste fødevarer, der mistænkes for at forårsage helbredsproblemer.

Energi Arbejde

Chakras er energicentre, der følger den linje af rygsøjlen. Mange alternative behandlere tror, ​​at hvis en eller flere af dem er ude af balance, kan sundhedsproblemer forekomme. Penduler anvendes til at lokalisere hvilke chakraer skal kalibreres med resten. Erfarne healere kan åbne og lukke chakras efter behov ved at koncentrere sig om at forårsage pendulet til at svinge med uret for at åbne eller mod uret for at lukke. Dette hjælper kunder, der oplever for meget eller for lidt af en bestemt chakra indflydelse.
Penduler anvendes også til at bestemme, hvor energi blokeringer finder sted i en persons aura. Disse kan ryddes med det samme uret / mod uret teknik ovenfor. Dette hjælper også massører og zoneterapeuter vide, hvilke områder af kroppen til at koncentrere sig om under en session.
Mens udgivelsen af ​​energi blokeringer kan være gavnlig, det også kan medføre en følelsesmæssig frigivelse. Healeren vil stille spørgsmål til klienten med pendulet til at hjælpe på forståelsen hvorfor dette sker.

Forsigtighed

Penduler er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra en læge, men skal bruges som en supplerende foranstaltning.


        

Udgiv min kommentar