Fantacine.com

Hvordan man behandler en Hangover Med Akupressur

Akupressur er en af ​​de mange måder at lade dine fingre gøre healing. Ud fra følgende betragtninger akupunktur bruger nåle på bestemte meridianer eller trykpunkter på kroppen, akupressur bruger hånd eller fingertryk, men målet er det samme; at stimulere hvad kinesiske behandlere kalder chi, eller kroppens naturlige helbredende energi. På nogle måder akupressur kan være mere effektiv og hurtig på heling end akupunktur. Dybest set er formålet at anvende en lille, men koncentreret mængde af tryk til et lokaliseret område med henblik på at sprede blokeringer i chi energi. Det er disse blokeringer, som forårsager fysisk smerte og følelsesmæssig ubehag. En af de andre store fordele er, at for det meste, og især til behandling af tømmermænd, kan du anvende det til dig selv.

Instruktioner

Hvordan man behandler en Hangover Med Akupressur

1 Mange voksne har oplevet en tømmermænd på et tidspunkt i deres liv. De kontrollampe symptomer omfatter hovedpine, irritabilitet, kvalme, træthed, body ømhed, opkastning, svimmelhed, tab af appetit, diarré.

2 Få fingrene klar til at gøre den helbredende. Den midterste finger er bedst egnet til akupressur, fordi det er den længste og den er stærk. Tommelfingeren er også stærk, men det behøver ikke følsomheden af ​​langfinger. Sommetider dog, når du udfører akupressur på dig selv skal du bruge begge.

3 Før din start, gøre dine hænder i stramme næver derefter strække dem ud 3-4 gange og gnid dem sammen for at få dem varmet op.

4 For at lindre hovedpine og følelser af kvalme efterladt fra en tømmermænd, du har brug for at lægge pres på den svømmehud huden mellem tommel- og pegefinger, tæt til benet i bunden af pegefingeren knogle. Dette er kendt som punkt LI4. Hold dette punkt fast med tommelfingeren på toppen af ​​gjorden og langfingeren nedenunder. Pres i et minut og derefter gøre det samme for den anden side. Fortsæt i et par minutter; du skal snart mærke resultater.

5 For at lindre en hovedpine og lysfølsomhed, lægge pres på den øverste kant af hvert øje sokkel nær broen af næsen. Disse er kendt som de B2 point. Tryk forsigtigt trykket punkt mellem tommel- og langfinger, trykker opad mod lavningerne i øjenhuler. Hold i to eller tre minutter, som du tager langsomme, dybe vejrtrækninger.

TIPS

  • For at undgå tømmermænd:
  • Spis mens du drikker, især fødevarer, der indeholder C-vitamin og B-vitamin, ligesom frugt.
  • Mens du drikker, drikker vand.
  • Drik langsomt.
  • Drik mælk eller vand inden jeg går i seng.
  • Søg læge, hvis:
  • du stadig har en hovedpine dagen efter din tømmermænd.
  • du stadig føler kvalme og har ingen appetit efter 48 timer.
  • du har anfald af opkastning eller diarré, der går en til flere dage.

        

Udgiv min kommentar