Fantacine.com

Gurkemeje Bruger til Pancreas

Gurkemeje Bruger til Pancreas


Gurkemeje (curcumin), der stammer fra roden af ​​Curcuma longa anlægget, er en almindelig kulinarisk krydderi i det asiatiske køkken. Denne bitter-pebret smag, mild, velduftende krydderi tilføjer en lys gul-orange farve til karryretter og sennep saucer. Gurkemeje udstiller anti-inflammatoriske og anti-oxidant egenskaber, og i stigende grad bruges til medicinske formål. Forskning i gurkemeje viser fordele for bugspytkirtlen, herunder forebyggende og terapeutiske fordele for flere kroniske sygdomme som kræft, fibrose, diabetes, inflammatoriske tarmsygdomme og fedme.

Kræft i bugspytkirtlen

Flere undersøgelser har vist, at curcumin, den aktive bestanddel i gurkemeje anholdelser human pancreascancer cellevækst. En undersøgelse foretaget af Hidaka H et al, om virkningen af ​​curcumin på human pancreas vækst carcinom cellen gennem autokrine regulering, fandt, at curcumin hæmmede interleukin-8 produktion, et protein produceret af hvide blodlegemer, som bidrager til tumorvækst. Dhillon N et al, i en anden undersøgelse på 21 avancerede pancreas kræftpatienter, der fik 8 gram curcumin dagligt, opdagede signifikant fordel i to af de 21 patienter. Mens den ene patient viste stabilitet i over 18 måneder, den anden patient oplevede en signifikant tumorregression på 73 procent, sammen med betydelige immun forbedring funktionsniveau.

fibrose

Cystisk fibrose, en genetisk sygdom oprindelse i slim og svedkirtlerne, påvirker hele kroppen. En unormal gen forårsager slim i patienter med cystisk fibrose at blive tykkere, bliver klæbrig og blokere pancreas kanaler. Som et resultat, fordøjelsesenzymer produceres af bugspytkirtlen ikke kan nå tyndtarmen og nedbryde fødevarer, hvilket resulterer i dårlig absorption af fedt og proteiner, som forårsager fejlernæring og vitaminmangel. Ifølge gurkemeje Info hjemmeside, eksperimentelle undersøgelser på mus viser, at curcumin korrigerer den genetiske defekt, der forårsager cystisk fibrose. Curcumin anti-inflammatoriske og anti-fibrotiske egenskaber inhiberer aktiveringen af ​​pancreas stjerneformige celler i behandlingen af ​​pancreas fibrose og inflammation.

Sukkersyge

Den diabetes mellitus Information hjemmeside hedder, at gurkemeje sænker blodsukkeret, øger glukosemetabolismen og forbedrer insulin aktivitet i diabetespatienter. Bugspytkirtlen i type II diabetes patienter ikke er i stand til at producere tilstrækkelig insulin, hvilket resulterer i højt blodsukker. Curcumin stimulerer bugspytkirtlen til at producere insulin og muliggør glukose absorption af celler til energi.

pancreatitis

Pancreatitis, en betændelse i bugspytkirtlen, opstår, når fordøjelsesenzymer angribe pancreas kirtler. De antioxidative egenskaber i curcumin lindre oxidativ stress på grund af de smertefulde eksacerbationer ved kronisk pancreatitis. I en undersøgelse nævnt på Ray Sahel hjemmeside, curcumin antioxidante egenskaber, kombineret med piperin, omvendt lipid pr-oxidation i patienter med tropisk pancreatitis.

Fedme

Fedme er en væsentlig risikofaktor i flere metaboliske forstyrrelser; betændelse i fedme er forbundet dels med tilstedeværelsen af ​​immunceller kaldet makrofager i fedtvæv i hele kroppen. Disse immunceller producere "cytokin" molekyler, der kan forårsage betændelse i hjertet og pancreas-øer. Forskere mener, at undertrykke antallet og aktiviteten af ​​disse celler med gurkemeje anti-inflammatoriske egenskaber reducerer de negative konsekvenser af fedme. Gurkemeje effektivt stimulerer metabolismen af ​​fedt mod fedme og fremme sund vægt.


        

Udgiv min kommentar