Fantacine.com

Sådan Heal Med Dry Wheat Grass

Dr. Ann Wigmore, grundlægger af Hippokrates Health Institute i Boston Massachusetts, bidraget til at gøre hvede græs kendt som en kraftfuld sundhed afhjælpe. Hun hævdede, at det hjalp til behandling af forskellige lidelser som træthed, giftige overbelastning, fordøjelsesproblemer, hjerte-kar problemer og endda nogle kræftformer. På grund af manglende videnskabelige forskning har dog disse påstande ikke omfattet af den medicinske samfund. Et uomtvistelige faktum om hvede græs er dens høje klorofyl indhold. Hvede græs indeholder også næringsstoffer, støtte i at forbedre sundheden. Selv om mange af de sundhedsmæssige forbedringer fra hvede græs kan komme fra de enzymer, der er tilgængelige i frisk juice, tør hvede græs tilbyder også fordele.

Instruktioner

1 Brug tørt græs hvede saft til at forbedre dit blod. Ifølge Vanderbilt University, er hvede græs sammensat af 70% klorofyl, som kan øge produktionen af ​​røde blodlegemer og fordele lider af anæmi og nylige modtagere af blodtransfusioner. Dette er på grund af sin lighed strukturelt beslægtede med hæmoglobin, en oxygenbærende protein for røde blodlegemer.

2 Tag tørt græs hvede saft til at rense og afgifte. De høje niveauer af klorofyl i hvede græs er særdeles nyttig for at befri dig selv af skadelige urenheder og kan fungere som et første skridt i hele kroppen renser. Ifølge Phyllis Balch i sin bog "Prescription for Nutritional Healing," klorofyl kan også bidrage til at forbedre fordøjelsessystemet regelmæssighed.

3 Brug tørt græs hvede juice for at beskytte dig mod skadelig stråling. Uanset om du har været udsat for røntgenstråler eller anden kilde til stråling, kan klorofyl i hvede græs saft hjælpe med at beskytte dine celler fra de farlige virkninger af stråling. Hvis det er muligt, tage hvede græs saft før og efter eksponering.

4 Tag tørt græs hvede juice for dens ernæringsmæssige indhold. Hvede græs saft er en meget tilgængelig kilde af vitamin A, B, C og E. Det er endvidere sammensat af mineralerne calcium, magnesium, jern og kalium.

TIPS

  • Tørt græs hvede saft har den ekstra fordel af at være holdbare og belejligt for rejser.
  • Tørt græs hvede juice kan let blandes i smoothies og grøntsager og frugtsaft.
  • Tablet og kapsel former for tørt græs hvede juice er en glimrende mulighed, hvis du ikke kan tåle smagen af ​​frisk græs hvede juice.
  • Opbyg mængden af ​​tørt hvede græs, at du tager hver dag som dets afgiftende egenskaber kunne være for stærk i første omgang.
  • Pas på ikke at spilde juice græs hvede pulver, især når det blandes med en væske, da dens klorofyl indhold gør det en plet fare.

        

Udgiv min kommentar