Fantacine.com

Spindel-Cell Tymom

En tymom er en kræft, der udvikler sig i thymus, som findes under brystbenet. Denne lille kirtel er aktive producerer forsvar celler (lymfocytter) i barndommen og ungdommen, som anført af Charles Wood, MD, på OncoLink hjemmeside.

Klassificeringen af ​​thymomer har været genstand for debat, i henhold til Fonden for tymisk Cancer Research. Imidlertid National Cancer Institute defineret, en spindel celle cancer tumoren, der indeholder lange spindelformede celler, som begynder ofte i huden eller i væv, der dækker indre organer.

kontroversiel Klassifikation

Thymomer kan klassificeres af forskellige systemer, alt efter hvilke egenskaber overholdes. En af disse systemer anvender formen af ​​cellerne til at differentiere kræft i thymus, og identificerer spindel-celle tymomer som dem, der har spindelformede celler (bred i midten og tilspidser i ekstremiteterne).

Men for at undgå misforståelser, når klassificere thymus kræft, har World Health Organization (WHO) skabte et klassifikationssystem baseret på alle tidligere systematisk organisation, som det fremgår af Foundation for tymisk Cancer Research hjemmeside. Ifølge disse oplysninger, kan spindel-celle thymomer også kaldes type A tymom.

Symptomer

Som rapporteret af Fonden for tymisk Cancer Research, cirka 30 procent af patienter med tymom præsentere ingen symptomer, når sygdommen er diagnosticeret. Hvis der er symptomer, de omfatter vedvarende hoste, brystsmerter, muskelsvaghed, øvre luftveje overbelastning, træthed, arm eller hævelser i ansigtet, anæmi, åndenød, synkebesvær og øget risiko for infektion.

Diagnose

Tymom kan diagnosticeres via X-ray eller computertomografi tomografisk (CT) billeder af brystet, som anført af Wood på OncoLink. Biopsi, en ekstraktion af en prøve af tumoren til mikroskopisk analyse, er nogle gange nødvendigt, før en komplet diagnose.

Prognose

Prognosen afhænger af det stadium af sygdommen. Observation af Masaoka systemet ved Wood nævnt i OncoLink, der er en fem-års overlevelse, efter den fase af kræft.

I Masaoka system, er der 96 procent af overlevelse forandring, hvis kræften er diagnosticeret under fase I (svulsten har ikke invaderet omgivelser i kirtlen); 86 procent, når i fase II (den har spredt sig ud over kirtel eller foring af lungen hulrum); 69 procent i fase III (det har invaderet tætte organer, såsom lungerne og fartøjer næste til hjertet); 50 procent, når i trin IV (den har spredt sig dybt ind nærliggende organer eller andre, gennem lymfesystemet eller blodbanen).

Behandling

Kirurgi, når tumoren kan fjernes helt, anbefales til trin I, II og III. Som thymomer er følsomme for stråling, brugen af ​​radioterapi er også tilrådeligt, undertiden som en komplementerende terapi efter kirurgisk fjernelse. Denne behandling er også gjort for at reducere risikoen for tilbagefald af tumor.

Kemoterapi med cisplatin, doxorubicin og ifosfamid bruges ofte i et fremskredent stadium af sygdommen. Nogle gange er kortikosteroider også bruges, men de udgør ikke kemoterapeutisk behandling, Træ opgjort til OncoLink.


        

Udgiv min kommentar