Fantacine.com

Vitaminer til at hjælpe hårtab

Hårtab påvirker mere end halvdelen af ​​kvinder og mænd i Amerika, og kan være forårsaget af en række forskellige ting. Dårlig ernæring, mandlig-mønster skaldethed, bivirkninger af medicin, kemikalier, stress og sygdomme er de mest almindelige årsager til hårtab. En almindelig misforståelse er, at mænd oplever hårtab mere end kvinder. Ifølge American Academy of Dermatology, hårtab påvirker mere end 30 millioner kvinder i USA. Næsten 30 procent af mænd og kvinder vil opleve hårtab i en alder af 30. Halvtreds procent vil lide hårtab i en alder af 50. Vitaminer og mineraler kan spille en afgørende rolle i at opretholde sunde hår, samt at forebygge hårtab.

B vitaminer

B-vitaminer er velsagtens de mest kritiske vitaminer for en sund hårvækst. Ifølge Ted Daly, MD, en klinisk professor i dermatologi ved Nassau University Medical Center, vitamin B12 er et næringsstof, som hår ikke kan leve uden. Kvinder søger behandling for hårtab er ofte diagnosticeret med vitamin B12-mangel. Daly siger, at vitamintilskud er nødvendige genoprette niveau af B12 i kroppen. Dette forbedrer ofte hårtab. Biotin er også vigtigt at ny hårvækst. Biotin kosttilskud er ofte ordineres af dermatologer i tillæg til andre medicinske hår-tab behandlinger. Endelig folinsyre hjælper med at fremme hår regenerering og forebygger hårtab.

vitamin E

Vitamin E øger iltoptagelsen og hjælper med at forbedre cirkulation. Øget cirkulation til hovedbunden kan spille en vigtig rolle i at reducere hårtab og fremme hårvækst. En undersøgelse udført på 28 frivillige af School of Pharmaceutical Sciences ved University of Science Malaysia fandt, at tage daglige kosttilskud af en patenteret tocotrienol (E-vitamin) kompleks kunne øge hårvækst med 42 procent i mennesker, der lider af mandlige-mønster skaldethed.

vitamin A

Vitamin A er afgørende for sundt hår. Det hjælper til at holde hår rødder smurt, der fremmer sund hårsækkene. En lille advarsel, ifølge National Institutes of Health, kan for meget A-vitamin resultere i vitamin A toksicitet (Hypervitaminosis A), som rent faktisk forårsager hårtab.

Andre vitaminer og mineraler

Vitamin-C mangel ofte forårsager hår knækker. Forøgelse af dit daglige indtag af C-vitamin kan hjælpe med dannelsen af ​​kollagen. Collagen hjælper med at forbedre hovedbund omsætning og styrker håret. Tager et jerntilskud kan også hjælpe hårtab. En undersøgelse vises i spørgsmålet om "Journal of American Academy of Dermatology," af Cleveland Clinic dermatologer maj tyder på, at behandling af jernmangel kan genskabe hårvækst. Læge George Cotsarelis, direktør for University of Pennsylvania hår og hovedbund Clinic, fastholder, at folk tager jerntilskud er mere tilbøjelige til regrow hår. Kobber og zink kan også hjælpe med at forhindre hårtab.

Protein

Protein er også en vigtig del af hårvækst. Protein kommer fra kød, æg, mejeriprodukter, soja produkter og fisk. En passende daglig mængde protein kan hjælpe med hårtab. Ifølge en 2004 artikel i "Forebyggelse" magasin, "Uden tilstrækkelig protein, behøver cellerne i din krop ikke fungerer effektivt, og kan ikke lave nye hår til at erstatte gamle hår, der er blevet udgydt."


        

Udgiv min kommentar