Fantacine.com

Hvordan til at tabe med imaginære spise

Hvordan til at tabe med imaginære spise


Vægttabet kan være så nemt som dagdrømmeri, ifølge forskning offentliggjort i "Science" magasin. Imagining at du spiser mad hjælper dig til rent faktisk at spise mindre af det. Dette er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig modstå fødevarer fristelser, der kan forstyrre din kost. Denne teknik alene vil ikke tabe vægt for dig, men det vil hjælpe dig til at holde fast i din kost bedre.

Instruktioner

1 En af de vigtigste skridt i vægttab er at finde ud af hvad dine problemer fødevarer er - at finde dine udløse fødevarer, så at sige. Dette kunne være de twinkies du kan bare ikke modstå, pasta med alfredo sauce, eller komfort mad din mor altid lavet for dig, når du følte ned. Det kunne også være den chokoladekage stirre dig ned på julefrokost.

2 Daydream om at fødevarer. Gør det så levende og ægte en dagdrøm som muligt. Hvis det er en mad du tørster ofte, derefter genoprette denne dagdrøm, hver gang du kræver det, eller så ofte som muligt.

3 Gentag maden dagdrømmeri ofte. Dagdrømme om at spise en fødevare hjælper dig til at modstå at spise det, gør du faktisk tørster det mindre. Jo mere du forestille dig at spise maden, jo mindre du rent faktisk ønsker at spise den mad i det virkelige liv. Også den mere du forestille spiser den pågældende fødevare mindre du vil spise, hvis du beslutter at have nogle.

TIPS

  • Mere dagdrømmeri gør modstå maden lettere. Imagining spise mad giver dig også tilfredshed næsten på samme måde faktisk spiser maden ville. Du skal forestille dig at spise den pågældende fødevare for at dette virker.

        

Udgiv min kommentar