Fantacine.com

Sådan Lose Facial Vægt

Ansigtet er det første du ser, når du ser på en person, og det er det første, de ser, når de ser på dig. Miste ansigtet vægt er ikke umuligt, selv om det er umuligt at målrette specifikke områder af kroppen at tabe sig. Vægttabet i ansigtet kan gøres med motion og sunde livsvalg.

Instruktioner

1 Øvelse i mindst 30 minutter om dagen, tre dage om ugen. Det er umuligt at målrette et område, hvor du ønsker at tabe fedt, men dette vil bidrage til at forbrænde fedt overalt i kroppen. Motion behøver ikke at være kedeligt; dans, gå en tur eller løbe, svømme, eller gøre nogle tunge rengøring.

2 Begræns dit indtag af kulhydrater og raffineret sukker. Forbruget af disse to stoffer kan føre til væskeophobning og kan nemt dukke op i dit ansigt.

3 Drik mindst 8 kopper vand om dagen, så din krop ikke holde vand. Hvis din krop mener, at det ikke er at få nok vand, vil det holde vand i kroppen forårsager oppustethed, selv i lyset.

4 Luk øjnene og slappe musklerne i dit ansigt. Mens dine øjne er lukkede, ser ned og derefter se op så langt du kan. Gør dette 10 til 15 gange dagligt.

5 Løft dine øjenbryn og forsøge at lukke dine øjenlåg. Du skal føle strækket i dit ansigt. Hold i fem sekunder, slappe af og gentag. Gør dette fem til 10 gange dagligt.

6 Ræk tungen ud og suge i dine kinder. Hold i fem sekunder, slappe af og gentag fem gange. Prøv at røre din top læbe til din næse, hold i fem sekunder, slappe af og gentag fem gange.

7 Smile så bredt som du kan. Hold smil i 10 sekunder, slappe af og gentag for fem gentagelser.

8 Do hals ruller hver morgen til at hjælpe stramme huden op lidt. ryste langsomt dit hoved, som om du siger "nej" i 10 sekunder. Nik dit hoved langsomt, som om du siger "ja" i 10 sekunder. Rul derefter dit hoved i en cirkel i 10 sekunder. Gentag fem gange.

TIPS

  • Brug den rigtige fond eller rødme, eller at få den rigtige frisure kan også gøre et ansigt ser slankere.

        

Udgiv min kommentar