Fantacine.com

Sådan Cope Efter Thyroid Surgery

Skjoldbruskkirtel kirurgi er en procedure, der fjerner en del af eller hele skjoldbruskkirtlen, afhængigt af din specifikke tilstand. Operationen er ligesom enhver medicinsk procedure med anæstesi, ar og et opsving periode. Følg lægens anvisninger før og efter din operation. Du kan bruge din opsving tid til at hele ordentligt før gå tilbage til normal aktivitet. Tag noter om, hvad du bør og ikke bør gøre, når du forlader hospitalet.

Instruktioner

1 Lad din hals til at helbrede. Forvent en halsbetændelse og synkebesvær for omkring en uge. Hold øje med afløbet, et lille rør, i huden af ​​din hals. Afløbet hjælper med enhver væske oprustning, der forårsager synkebesvær. Sørg for at holde afløbet i nakken, indtil lægen fjerner det.

2 Hold dig til væsker og bløde fødevarer under opsving til at reducere eventuelle hals ubehag. Vent mindst en uge, før du går tilbage til din pre-kirurgi spisevaner.

3 Shower eller bade normalt. Du kan tage din bandage, når du er badning, men sørg for ikke at rive dine sting. Forsigtigt håndklæde tørre såret område for at forhindre eventuelle risici for din opsving. Udskift bandage, når din hals er tør.

4 medicinerer dine smerter med læge har ordineret antibiotika til fem dage efter operationen. Også tage kun Tylenol, indtil dine masker er fjernet. Når stingene er væk, kan du tage aspirin eller ibuprofen. Også være opmærksom på, at du vil tage kunstige skjoldbruskkirtel hormon piller såsom Synthyroid at holde dine skjoldbruskkirtlen niveauer normal.

5 Schedule to opfølgende aftaler efter din operation. Den ene er at få din læge tage dine masker ud 10 dage efter operationen. Den anden er at kontrollere, hvordan dine ar er healing en måned bagefter.

TIPS

  • Få testet det samme, hvis du har mistanke om calcium lavt blod. Symptomerne omfatter facial trækninger, muskelkramper og mund og i ansigtet følelsesløshed. Som en kur, læger ordinere orale kosttilskud såsom Tums indtil dit blod calcium er normal.
  • Indse, at din stemme ikke vil være den samme. Ligesom med enhver operation, er der altid en chance for din stemme vil ændre sig. Ring til en talepædagog til at hjælpe med at opbygge dine vokale evner igen.
  • Undgå at køre i en uge efter operationen. Din hals vil være for stiv og øm for dig at være helt vågen på vejen. Har en ven eller et familiemedlem drev dig til, hvor du skal hen.

        

Udgiv min kommentar