Fantacine.com

Levetiden for vitaminer

Levetiden for vitaminer


At tage et vitamin supplement er en populær måde at sikre din familie opfylder deres ernæringsmæssige behov hverdagen. Men ligesom alle fødevare, kan vitamintilskud udløbe.

Ophold Regelmæssig!

Hvis du har købt et vitamin supplement, det var fordi du ville de sundhedsmæssige fordele det giver. Det betyder, at du skal tage det regelmæssigt - ellers vil det ikke være effektiv. bør tages fleste vitaminer én eller to gange dagligt, og hvis du følger anvisningerne på emballagen, skal du køre ud før udløbsdatoen. Hvis du har stoppet med at tage din vitamintilskud, bortskaffe det sikkert for at undgå forvirring.

Hold det Cool

Vitaminer skal opbevares korrekt. Hvis opbevaret i uhensigtsmæssige forhold, kan de udløber før deres forfaldsdato eller miste styrke. Opbevar altid vitaminer på et køligt, tørt og mørkt område. Når de udsættes for lys, varme og fugtighed, vil vitaminer begynder at bryde ned på et langt hurtigere tempo, især tyggetabletter kosttilskud såsom vitamin C og nogle børns vitaminer. Det betyder, at badeværelsesskab er off-grænser, badeværelset er det mest fugtige rum i huset, og aldrig holder vitaminer i køleskabet.

Det er en date

Aldrig tage vitaminer, der har nået eller gået forbi deres udløbsdato. Disse datoer er forsigtige skøn, dog vitaminer, der har været i dit hjem for en længere periode har sandsynligvis mistet meget af deres næringsværdi, og du ville være langt bedre stillet bare købe en ny bestand.


        

Udgiv min kommentar