Fantacine.com

Hvordan kan jeg Ease Opkastning i en 9-måneder gamle baby?

Hvordan kan jeg Ease Opkastning i en 9-måneder gamle baby?


Den opkastning af en 9-måneder gamle kunne trække unødig panik. Mange forældre kommer på skadestuen bekymrede for deres barns sygdom. Denne spænding kan forårsage dit barn til at blive nervøse så godt. Vær meget opmærksom på det generelle udseende af dit barn, da dette er et afslørende tegn på alvoren af ​​hendes sygdom. Næring er vigtig, da er kommunikation med en børnelæge hvis 9-måneder gamle kaster op i en længere periode.

Instruktioner

1 Hold dit spædbarn godt hydreret. Komælk bør ikke gives til børn under 1 år, for ifølge WebMD, har det muligvis været forbundet med diabetes hos spædbørn. Nourish din baby på en diæt af modermælk eller modermælkserstatning og babymad.

2 Giv dit barn små, men hyppige, måltider. For meget mad kunne yderligere maveonde. Lad dit barn sygeplejerske om hver 40 minutter.

3 Hold din baby på en skråning. Hun kan blive ramt af reflux, når maveindholdet rejser opad mod munden. Reflux muligvis ikke en alvorlig bekymring, men det kan være ubehageligt for en baby, så holde hende liggende på en skråning, både når hun sover, og efter hun spiser.

4 Overvåg opkastning. Måle, om at se en læge ved at være opmærksom på barnets generelle udseende. Undersøg, om dit barn er glad eller ser ked af det.

5 Se en læge, hvis der er mere end tre opkastning episoder. Lægen vil afgøre, om en receptpligtig medicin er nødvendig.

TIPS

  • Fortsæt med at fodre din baby, selv når hun kaster op.
  • Opkastning og diarré kan føre til dehydrering meget hurtigt.

        

Udgiv min kommentar