Fantacine.com

Afgiftning kost for at tabe sig

Afgiftning, eller detox, kan kost være en effektiv kortsigtet vægttab strategi, en "rense" eller en fantastisk måde at begynde en langsigtet vægttab regime. Afgiftning kost kommer i mange forskellige former, med milde regimer ordination fjernelse af usunde fødevarer og i stedet fokusere på økologiske frugter, grøntsager og kød til mere ekstreme strategier shunning alle faste fødevarer og fokuserer i stedet på måltid udskiftninger.

Ting at overveje

Som med enhver kost program, der er en vis risiko for næringsstof mangel samtidig forsøger en ny regime. Derfor er det vigtigt at tale med din læge, før du begynder et program, især fastende. Drastisk vægttab - af to pounds per uge eller mere - kan føre til næringsstof mangel og kan blive farlig. Indledende bivirkninger af fastende er sædvanligvis milde, hovedpine, mens langsigtede virkninger kan blive mere alvorlige og endda farligt og inkluderer anæmi, lavt blodsukker og uregelmæssig hjerterytme.

Tal med din læge for at finde ud af, om at tage et supplement er en god måde at supplere din regime. Selv hvis du vælger en "mild" program, der omfatter frugt, grøntsager, fuldkorn og protein, kan det være svært at få alle de næringsstoffer, som kroppen kræver. Ernæringsforsker Monica Reinagel tyder på, at tage en multivitamin kan være en god måde at sikre, at din kost er færdig. Hvis du fjerne fast føde i flere dage, er det vigtigt at genindføre fødevarer gradvist, for at forhindre irritation af maven.

Motion er en vigtig del af vægttab. Fastholdelse muskelmasse samtidig på en afgiftning kost kan være svært, så regelmæssig motion skal være en del af din strategi.

Master Cleanse

Master Cleanse blev opfundet i 1941 og blev senere populariseret af Stanley Burroughs. Burroughs gjort gældende, at detox fjerner giftstoffer fra kroppen og kan ofte hjælpe folk tabe sig. Master Cleanse fastsætter grænserne drikke 2 liter limonade lavet med citronsaft, ahornsirup, cayenne peber og vand dagligt i stedet for mad. Fortalere anbefaler rense i mindst ti dage, selvom nogle mennesker bliver på planen for betydeligt længere.

Flydende kost

Flydende kost er også en populær detox kost, der ofte kan føre til vægttab. Nogle flydende kost fremmer juice som et supplement til ens kost, mens andre anbefale dem og forskellige kommercielt tilgængelige pulvere og væsker som måltid udskiftninger. Meal-udskiftning produkter, indeholder forskellige makronæringsstoffer, kan købes i almindelige dagligvarebutikker samt i sundheds-mad butikker.

Den Frugt Flush Diet

Den Frugt Flush Diet fremmer en tre-dages hurtigt, der fokuserer på forbruget af frisk frugt, rå grøntsager og magert protein som kylling, fisk og æggehvider. Den Frugt Flush Diet anbefaler også brugen af ​​citroner og limefrugter, på grund af deres mildt vanddrivende egenskaber. Den rense bygger på den idé, at frugten - på grund af dens høje vandindhold - vil fjerne giftstoffer fra kroppen.


        

Udgiv min kommentar