Fantacine.com

Fødevarer til Reduktion Triglycerider

Fødevarer til Reduktion Triglycerider


Triglycerider er et godt mål for hjerte sundhed, og hvis triglyceridniveauer er for høje, kan der opstå alvorlige sundhedsmæssige betingelser gerne hjerteanfald eller slagtilfælde. Foretage ændringer i kost og gøre sundere valg af fødevarer er en af ​​de nemmeste og bedste måder at reducere triglyceridniveauer og fremme store hjerte sundhed.

Frugt

Frugt gør indeholder sukker, som er et element, der kan hæve triglyceridniveauer, men spiser sukkeret fra frugt er meget bedre end sukker, der findes i slik barer, kager og andre emballerede snacks. Selv om det er temmelig sjældent, at en person vil spise så meget frugt, som det viser sig skadeligt for deres helbred, hvis triglyceridniveauer gøre forblive høj, så prøv at reducere frugt indtag til to til tre portioner om dagen.

Fiber

Fiber er vigtigt, fordi det hjælper til at holde kroppen regelmæssig og forhindrer forstoppelse og fordøjelsesbesvær. Nogle store kilder til fiber omfatter hørfrø eller hørfrøolie, ris, tørrede bønner og mørke nuancer af grønne, bladgrøntsager.

Kulhydrater

Kulhydrater er afgørende i sund kost. Kroppen bruger kulhydrater som energi, så det er bydende nødvendigt, at kulhydrater forbruges på daglig basis. Undgå simple kulhydrater. Dette omfatter hvidt brød og andre fødevarer fremstillet med hvidt mel. I stedet vælger at spise masser af grøntsager, ikke-hvide ris og hele korn pasta.

Kød

Kød er en stor kilde til protein, som kroppen har brug for at holde musklerne stærke og sunde. Undgå rødt kød og vælg hvidt kød som kylling og kalkun. Fisk og tun er også store kilder til protein. Ved udarbejdelsen af ​​kød, er det altid bedst at undgå stegning det, fordi der vil resultere i tilsat fedt, som kunne hæve triglyceridniveauer endnu højere. Vælg magert udskæringer af kød og sigte mod en portionsstørrelse på omkring 6 ounce.

Omega-3

Fødevarer og kosttilskud indeholdende Omega-3 er fremragende valg i at fremme god hjertesundhed. Omega-3 findes i fisk, herunder laks, makrel og tun. Hvis du ikke kan lide fisk, der er mange typer af fisk olie kosttilskud er tilgængelige i både flydende og pille former. Igen, ligesom med kød, er det bedst at forberede fisk uden stegning det. Grilling ville være det sundeste alternativ.


        

Udgiv min kommentar