Fantacine.com

Hvor længe kan en UTI Go Ubehandlet?

Urinvejsinfektion (UTI) er almindelig hos mænd, kvinder og børn, og er normalt ikke alvorlige --- medmindre det går ubehandlet. En UTI kan ikke kun utroligt smertefuldt, men potentielt livstruende.

Hvordan UTI Forekommer

Din urinveje består af fire dele: nyrerne, blæren, rør, der bærer urin fra nyrerne til blæren (urinlederne) og urinrøret (røret, der bærer urin fra blæren ud af kroppen). Urinvejsinfektion forekommer, når bakterier kommer ind i urinrøret og derefter multipliceres i urinvejene. De fleste urinvejsinfektioner udvikler først i de nedre urinveje (urinrøret og blæren), og let kan behandles med antibiotika ordineret af en læge.

Hvis en UTI går ubehandlet, kan det imidlertid flytte til den øvre urinveje, herunder nyrer, hvilket er, når mere alvorlige komplikationer kan finde sted.

Ubehandlet urinvejsinfektioner: Symptomer og effekter

En urinvejsinfektion, der har spredt sig til nyrerne (også kendt som nyre-infektion, eller pyelonefritis) kan føre til nedsat nyrefunktion og endda død.

Normale lavere UTI symptomer omfatter føler behov for at urinere ofte og brændende eller smerter ved vandladning. Selvom trang til at tisse ofte opstår, kan kun få dråber urin kommer ud. Urin kan også vises uklar.

En lavere UTI normalt ikke forårsage feber. Når lavere UTI symptomer er til stede sammen med en feber, opkastning eller smerter i ryggen eller under denne ribben, kan dette betyde, at infektionen har spredt sig til nyrerne.

Nyre infektioner tage flere ugers antibiotisk behandling for at helbrede, og kan kræve en patient at blive indlagt.

Nyre-infektion forårsaget af en ubehandlet urinvejsinfektion kunne også føre til permanent, og i nogle tilfælde livstruende, nyreskader. For at undgå denne mulighed, skal du kontakte en læge i begyndelsen af ​​eventuelle UTI symptomer. En UTI, der behandles tidligt, vil sandsynligvis ikke få varige virkninger på dit urinvejene eller sundhed.


        

Udgiv min kommentar