Fantacine.com

Natrium diæter

Natrium diæter


Mange forskellige medicinske tilstande kræver, at du begrænse din natrium indtag; nogle af de mest almindelige er højt blodtryk, kongestiv hjerteinsufficiens, Menieres sygdom og leversygdom. Eller du kan bare ønsker at begrænse mængden af ​​natrium i din kost for at forbedre dit helbred eller bekæmpe væskeophobning. Afhængigt af årsagen til begrænsningen, en begrænset indtag er normalt fra 1000 til 1200 mg per dag.

Hvor skal man begynde

Køb en lav-natrium kogebog til at lære en ny måde at lave mad. Og købe en bog, der viser natrium niveauer af forskellige fødevarer. Spor hver milligram natrium du lægger ind i din krop for de første 90 dage, indtil du bliver brugt til livsstilsændring. Må ikke "behandle" dig selv til en lejlighedsvis højere natrium snack. Det tager fire til seks uger for dine smagsløg til at akklimatisere sig til mindre salt; hver gang du snyder, du starter processen forfra.

hurtige ændringer

Nogle fødevarer, lav natrium version eller ikke, har et højt indhold af natrium - for eksempel konserverede grøntsager, emballeret blandinger, brød, frosne entrees, bouillon, supper, skinke, bacon, saucer, krydderier pakker og salatdressinger. Du kan lave store fremskridt i at begrænse din natrium ved at bage dit eget brød, spise friske eller frosne grøntsager, skabe din egen krydderier og gøre dine egne saucer og supper og bouillon, alle minus salt. Lav ekstra supper, saucer og bouillon og fryse så ofte som muligt at foretage denne ændring lettere. Hvis du bruger et blødgøringsanlæg og drikke postevand, stop; blødgøringsmidlet tilføjer betydelige mængder af natrium til vandet. Tag salt shaker af bordet for at fjerne fristelsen.

Udskiftninger

Bagepulver og bagepulver indeholder en masse af natrium, men du kan købe lav-natrium-versioner på helsekost butikker. Salterstatninger er også tilgængelige, men har en distinkt eftersmag. Erstatning af friske urter og krydderier til salt giver en dem alternativ. Skift fra saltet smør eller margarine til usaltet. Mælk har en højere natrium niveau, så erstatte det med mælkepulver, når madlavning eller bagning. Køb kød, der ikke er "forbedrede" med injektioner af natrium-fyldte bouillon for at gøre dem mere saftige.

Spiser ude

De fleste fast food restauranter skrive ernæringsmæssige oplysninger om deres fødevarer og mange af dem nu tilbyde salater. Bær din egen hjemmelavede salat dressing og krydderier med dig når det er muligt. Carry en særlig shaker af dine foretrukne, hjemmelavet krydderi blanding i bilen. Undgå buffeter og asiatiske og italienske restauranter, fordi deres poster som regel er udarbejdet i store partier, og de kan ikke foretage justeringer. Lokalt ejede restauranter imødekomme normalt specielle ønsker lettere end kæder. Grill og bøf huse tilberede mad uden krydderier når anmodet om. Hvis du uventet stoppe et sted og er ikke parat, gå med salat, og hvis du ikke har en forbinding med dig, bestille en salat og bede om en olie og eddike på siden. En anden forholdsvis sikker alternativ er en hamburger, ingen krydderier eller krydderier, men masser af grøntsager. Og spiser kun den nederste halvdel af bolle.


        

Udgiv min kommentar