Fantacine.com

Fødevarer tilladt på Zone Diet

The Zone Diet adskiller mad til gode eller dårlige valg. Forfatteren af ​​kosten mener at spise fødevarer i god kategori vil hjælpe dig med at stabilisere insulin niveauer og reducere mængden af ​​fedt lagret i kroppen. Forfatteren antyder du kan miste så meget som 1 til 1,5 pounds hver uge ved at følge programmet.

Godkendt zone Diet Foods

Du kan vælge fra en bred vifte af fødevarer på Zone Diet. Fisk og skaldyr, magert fjerkræ, mest frugt, ikke-stivelsesholdige grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter, æggehvider, byg og havregryn, og små mængder oliven og raps olie er tilladt. Bladgrøntsager opfordres kraftigt. Ideelt set bør hver måltid omfatter 9 gram protein og 7 gram kulhydrater. Spis frisk frugt og grøntsager, når det er muligt.

Kombiner fødevarer eller købe kombineret fødevarer til måltider og snacks. For eksempel kan du nyde kanel fransk toast, kalkun pølse, en blintz med æbler, en Denver omelet med kalkun, ristede grøntsager med rosmarin, en tre-bønne salat, eller en grillet kylling club sandwich. De kombinerede fødevarer skal overholde del og ration regler.

En Zone-godkendt morgenmenu indeholder æggehvider, asparges, havregryn og jordbær. Du kan scramble æggehvider og asparges sammen med en lille mængde af olivenolie. Til frokost har en salat med blandede grønne, tomat, kylling og en spsk olivenolie. Til dessert, vælge en af ​​de Zone-godkendte frugter. Til middag, nyde broiled laks med mandler og dampede grøntsager. Har en kop bær til dessert. Vælg snacks fra Zone-godkendt menupunkter.

Forbidden eller Begrænsede Foods

Undgå fødevarer, der er højt indhold af stivelse, fedt og kulhydrater. Fødevarer på den forbudte eller begrænsede liste omfatter rødt kød, slik, brød og brød-lignende produkter, mejeriprodukter, forarbejdede fødevarer og æggeblommer. Gulerødder og majs er på tabu listen, som er bananer. Din indtag af korn bør udgøre en meget lille del af måltider. Du bør undgå almindelige snack elementer, såsom kartoffelchips.

kost Regler

Spis et måltid med Zone Diet-godkendte fødevarer inden for en time at vågne op. Den længste periode, du kan gå uden at spise er fem timer. Optimalt, bør du spise fem gange om dagen, herunder tre måltider og to snacks. Forbruge mindst 64 ounces vand dagligt. Spis fødevarer, der er i den rigtige ratio: 40 procent kulhydrater; 30 procent fedt og 30 procent proteiner. Kast dig ud i moderat motion og meditere på daglig basis.

Ulemper

The Zone Diet er restriktiv, hvilket kan hæmme dine chancer for at holde sig til det. Hvis du beslutter dig for at prøve kosten, tage en multivitamin supplement. Mens på diæt, kan du opleve, at du bliver træt nemt på grund af begrænsningen af ​​kulhydrater. For at få succes på diæt, skal du beregne mængden af ​​protein og kulhydrater i måltider, hvilket kan være tidskrævende eller svært, især når spisning.


        

Udgiv min kommentar