Fantacine.com

Sådan ændres den Oral B Cross Action børstehoved

Ligesom en manuel tandbørste, elektriske tandbørster behøver børsterne udskiftes med jævne mellemrum for maksimal effektivitet. Med brug, børstehårene begynder at flosse og rengøring bliver mindre effektiv. Oral-B anbefaler, at du udskifter børstehovedet på CrossAction familie af elektriske tandbørster mindst hver tredje måned, og oftere, hvis du lider af tandkødssygdomme. De anbefaler også, at du udskifter børstehovedet efter enhver sygdom.

Instruktioner

1 Tag det nye børstehoved og børstehovedet afsked værktøj fra pakken. Værktøjet er et plastik stykke, der ligner et rør skåret i halve på langs. Bemærk at der er et fremspring på den ene ende af den konkave side af værktøjet.

2 Hold tandbørsten i hånden med børsterne opad. Bemærk at der er et lille hul på akslen, lige under børstehovedet. Dette er frigivelsen hak.

3 Placer værktøjet på akslen, med fremspringet på værktøjet indsat i frigivelsen hak. Tryk værktøjet mod akslen, indtil børstehovedet udgivelser. Du vil høre et klik og se en kløft mellem børstehovedet og akslen.

4 Træk børstehovedet lige fra enden af skaftet. Tør eller skyl den indre del af akslen, hvor tandpasta rester har akkumuleret.

5 Juster hakkene på den nye leder med rillerne på akslen, og skub den nye leder på akslen, indtil du hører et klik. Der bør ikke være nogen mellemrum mellem børstehovedet og akslen. Prøv at trække den nye børstehoved af akslen for at sikre, det er låst på plads.


        

Udgiv min kommentar