Fantacine.com

Sådan sammenligne Dental Finer

Sådan sammenligne Dental Finer


Mens de første generationer af dentallaminater var midlertidige og tendens til at falde af på et givet tidspunkt, finér dag tilbyder en hurtig og smertefri løsning på en række af kosmetiske dental spørgsmål.

Fungere

Dental Finérer er en stor mulighed, når det kommer til at forbedre udseendet af dine tænder. En dental finer er et tyndt stykke materiale, der er formet og støbt til skræddersy en tand. Finér bruges til at lukke huller mellem tænderne, dækker misfarvede tænder, og rette udseende skæve og mærkeligt formede tænder. Du kan have bare en tand dækket med en finer eller du kan have dækket flere tænder.

typer

To typer af materialer er tilgængelige for at gøre dental finér: komposit harpiks og porcelæn. Plast- finér er fremstillet af en tand-farvet plastmateriale, og er billigere og hurtigere løsning. Deres levetid er 5 til 7 år, og de kan gøres direkte i din tandlæge kontor. Porcelæn finér er mere holdbare og holder meget længere end komposit harpiks finér. De er mindre tilbøjelige til farvning og koster betydeligt mere end komposit harpiks finér. Porcelæn finér er lavet i et laboratorium i stedet for i tandlægen kontor, så tidsrammen for produktion og placering er længere.

Fordele

I forhold til andre tandbehandlinger, finér kræver mindre tid og færre besøg din tandlæge kontor. Finer er minimalt invasiv, kræver ingen restitutionstid, og kan anvendes til at løse mange problemer samtidigt, såsom skåret og misfarvede tænder.

Advarsel

For at placere finér korrekt, vil din tand omformes lidt med en fil. Dette gør fremgangsmåden irreversibel. Også, selv om proceduren ikke bør være smertefuldt, American Academy of Cosmetic Dentistry anbefaler at bruge en bedøvelse samtidig have finér placeret til at sikre maksimal komfort under proceduren.


        

Udgiv min kommentar