Fantacine.com

Dele af Food Labels

Spise sundere og tage sig af kroppen kan være overvældende i betragtning af den brede vifte af forskellige diæter og mad litteratur. Undgå al den forvirring og tage en strømline tilgang til at forbedre spisevaner ved at være opmærksom på de betjener størrelser, kalorier, næringsstoffer og ingredienser i fødevarer. Hvis det skal lykkes i denne fremgangsmåde er imidlertid først lære om de forskellige dele af en fødevare etiket.

Næringsfakta

Ifølge Kelloggs Nutrition, den ernæring fakta del af etiketten maden indeholder fire vigtige områder af oplysninger: kalorier, der betjener størrelse, mængder næringsstoffer og daglige værdi procent. Den ernæring fakta etiket viser portionsstørrelse, såsom en halv kop af korn eller en 1/4 kop mælk. Du kan derefter finde oplysninger om, hvor mange kalorier, og mængden af ​​hvert næringsstof, vil du være tidskrævende per portion af fødevarer, såsom 100 kalorier i 1/2 kop af korn. Du kan også bemærke procenter på ernæring fakta etiketten; disse procenter repræsenterer den daglige værdi procentdel af hvert næringsstof i maden per portion størrelse. Så hvis en fødevare siger det indeholder 6 procent C-vitamin per portion, betyder det, at 6 procent af mængden af ​​C-vitamin en person bør indtage hver dag er fundet i en portion af den pågældende fødevare.

Ingredienser

Hvis du har fødevareallergi eller søger at spise alle naturlige, kan du finde ingredienser del af maden etiketten af ​​særlig interesse. Den ingredienser del af etiketten viser alle de ingredienser, der indgår i maden. Du vil ikke være i stand til at finde specifikke mængder af hver ingrediens; men vil du se, hvilke ingredienser udgør størstedelen af ​​produktet, og hvilke ingredienser udgør den mindste, da ingredienserne er opført i rækkefølge efter vægt fra mindst til mest, ifølge Kelloggs Nutrition. Så hvis du har en mælk allergi, kan du læse etiketten for at se, om nogen mælkeprodukter er angivet til at afgøre, om det er sikkert at indtage. Hvis du ønsker at spise det meste all-naturlige fødevarer, se på ingredienslisten for at se, om nogen forarbejdede fødevarer er i produktet, og i så fald nogenlunde, hvor meget af produktet består af forarbejdede fødevarer.

krav

Vil du ønsker at være sundheds-samvittighed i din mad valg, men finde dig selv dagligvarer i en fart det meste af tiden? Den mest nyttige "ved et hurtigt blik" del af etiketten maden er erstatningsprocenten del, som giver producenterne mulighed for at fremsætte krav om næringsindholdet i deres produkter. Krav såsom "lavt natrium," "fedtreduceret" og "højt fiberindhold" er alle eksempler på de næringsstoffer krav, du finder i denne del af etiketten mad; med denne information, du kan lave en hurtig beslutning om, hvorvidt eller ikke at købe maden.


        

Udgiv min kommentar